Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelDraw Home & Student Suite X8 CZE

CorelDraw Home & Student Suite X8 CZE
Verze určená pro nekomerční použití do domácností a pro studenty, možnost domácí instalace až na 3 PC. Ohromte svými návrhy se sadou CorelDRAW® Home & Student Suite X8 Edice pro domácnosti a studenty. Ať už jste začínající grafický nadšenec nebo máte b...
 
Koncová cena bez DPH
1 983 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC711750
Part No.
CDHSX8CZPLMBEU

    Popis produktu

    Verze určená pro nekomerční použití do domácností a pro studenty, možnost domácí instalace až na 3 PC.

    Ohromte svými návrhy se sadou CorelDRAW® Home & Student Suite X8 Edice pro domácnosti a studenty. Ať už jste začínající grafický nadšenec nebo máte bohaté zkušenosti, svou unikátní kreativitu můžete vyjádřit pomocí intuitivních grafických návrhů, ilustrací, stránkového zlomu, webové grafiky a funkcí pro úpravy fotografií. Vytvářejte poutavé projekty se širokou škálou obsahu zahrnující profesionálně navržené šablony, vysoce kvalitní fotografie a kliparty. Upravovat fotografie a vytvářet sestavy, výkresy, letáky, inzeráty, vizitky, loga a další grafiku je velmi snadné. Tato nejnovější verze navíc nabízí přepracovanou pracovní plochu pro snadné používání, zcela nové speciální efekty, výuková videa, stručnou úvodní přírucku a možnost sdílení obsahu s ostatními uživateli produktu CorelDRAW. Vše, co potřebujete, v jedné komplexní grafické sade!

    Kompletní sada nástrojů pro grafický design
    Ohromte svými návrhy se snadno ovladatelnými nástroji sady CorelDRAW® Home & Student Suite X8 Edice pro domácnosti a studenty. S funkcemi grafických návrhů, vektorové ilustrace, převodu rastru, stránkového zlomu a úpravy fotografií budete mít k dispozici všechny nástroje, abyste mohli navrhovat jako profesionálové. Díky zcela přepracovanému a přizpůsobitelnému rozhraní můžete projekty hladce zahájit. Navíc jsme optimalizovali naše nástroje a nastavení tak, aby odpovídaly přirozenému pracovnímu postupu a vše bylo tam, kde to potřebujete.

    Univerzální nástroje pro výkresy a stránkový zlom pro všechny úrovně
    S komplexní sadou intuitivních tvůrčích nástrojů můžete vytvářet působivé vizuální materiály a doladit i ten nejnepatrnější detail vašeho návrhu. Rozmanité funkce pro stránkový zlom umožnují vytvořit specifický návrh pro každou stránku vícestránkového dokumentu. Zahrnuli jsme rovnež náš dosud nejvýkonnejší modul výplní a průhlednosti, který poskytuje naprostou kontrolu nad rastrovými a vektorovými výplněmi. Nové vodící linky zarovnání navíc pomáhají rychle umístovat objekty, které se nyní průbežně zobrazují s navrženým zarovnáním podle ostatních objektů v okolí.

    Rozšírené úpravy fotografií
    Využijte mnoha profesionálních nástrojů pro úpravu fotografií a efektů, jejichž prostřednictvím lze jakoukoli fotografii dále vylepšit. Sada zahrnuje oblíbené postupy, jako jsou retušování a vylepšování, tvorba rastrové grafiky, digitální malba a zjednodušený webový export. Díky zcela novým efektům skupiny Kapalina a fotografickým efektům citlivým na tlak můžete vytvářet jedinečné obrázky. Podpora souboru RAW pro více než 300 typů fotoaparátů nabízí další způsoby, jak obohatit vaše obrázky.

    Užitecné výukové zdroje
    Knihovna dynamických výukových materiálu vám umožní rychle se pustit do práce. K dispozici máte všechny výukové nástroje, které vám umožní vytvářet návrhy s jistotou, včetně cenných výukových videí, užitečných tipu a triku, vysvětlení od odborníků a stručné úvodní přírucky online.

    Hodnotná knihovna obsahu
    Objevte svět nového obsahu! Sada CorelDRAW Home & Student Suite X8 Edice pro domácnosti a studenty zahrnuje 1 300 vysoce kvalitních klipartů a digitálních obrázků, 100 volně použitelných fotografií ve vysokém rozlišení, 125 fontů, 100 výplní a více než 100 profesionálních šablon, včetně certifikátu, inzerce, vizitek, hlavičkových papíru, letáku a dalšího. Sdílejte obsah s komunitou uživatelu produktu CorelDRAW a Corel® PHOTO-PAINT™ prostrednictvím integrované služby Výměna obsahu. Je to dokonalé místo k získání inspirace, předvedení kreativity a hlasování o návrzích, které se vám nejvíce líbí.

    Hlavní aplikace
    CorelDRAW® Home & Student X8 Edice pro domácnosti a studenty: Intuitivní vektorové ilustrace a stránkový zlom
    Corel® PHOTO-PAINT™ Home & Student X8 Edice pro domácnosti a studenty: Výkonné úpravy obrázků
    Corel® PowerTRACE® X8: Přesný převod rastrové grafiky na vektorovou (zahrnuto v aplikaci CorelDRAW Home & Student X8 Edice pro domácnosti a studenty)
    Corel® CONNECT™ : Okamžité vyhledávání obsahu
    Corel® CAPTURE™ X8: Nástroj pro snadnou tvorbu snímku obrazovky
    Corel® AfterShot™: Nástroj pro fotografy.

    Obsah:
    1 300 vysoce kvalitních klipartů a digitálních obrázků.
    100 volně použitelných digitálních fotografií s vysokým rozlišením.
    125 písem.
    75 fotografických rámecků.
    Více než 100 profesionálně navržených šablon, včetně certifikátu, inzerce, vizitek, hlavičkových papírů, letáků a dalších podkladů.
    100 výplní.
    Stručná úvodní příručka online.
    Více než 2 hodiny instruktážních videosnímků.

    Systémové požadavky:
    Microsoft Windows 10, Windows 8.1 nebo Windows 7 (32bitová nebo 64bitová verze), s nejnovejšími aktualizacemi Service Pack
    Intel Core i3/5/7 nebo AMD Athlon 64
    2 GB paměti RAM
    1 GB volného místa na pevném disku
    Myš, tablet nebo vícedotyková obrazovka
    Monitor s rozlišením 1280 × 768 nebo vyšším
    Jednotka DVD vyžadovaná pri instalaci krabicové verze (zahrnuje digitální verzi ke stažení)
    Microsoft Internet Explorer 8 nebo novější

    Pro členství CorelDRAW Standard, aktualizace výkonu a stability, obsah online a službu Výměna obsahu je vyžadováno připojení k internetu.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    ?topNav=cz

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.