Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelDRAW Graphics Suite X8 Win CZ/PL Upgrade Box

CorelDRAW Graphics Suite X8 Win CZ/PL Upgrade Box
CorelDRAW Graphics Suite X8 Win CZ/PL Upgrade DVD Box je nová jednouživatelská licence ve formě DVD balení. Chcete-li zakoupit tento produkt, musíte vlastnit jakoukoliv předchozí licencovanou verzi produktu CorelDRAW. Když spojíte svoji kreativitu s ne...
 
Koncová cena bez DPH
7 818 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC711715
Part No.
CDGSX8CZPLDPUG

    Popis produktu

    CorelDRAW Graphics Suite X8 Win CZ/PL Upgrade Box je nová jednouživatelská licence ve formě krabicového balení (uvnitř boxu je sériové číslo a link ke stažení instalace). Chcete-li zakoupit tento produkt, musíte vlastnit jakoukoliv předchozí licencovanou verzi produktu CorelDRAW.

    Když spojíte svoji kreativitu s neprekonatelným výkonem sady CorelDRAW® Graphics Suite X8, mužete snadno pripravovat grafiku, tiskoviny, fotografie i webové stránky. S rozšírenou podporou systému Windows 10, více monitoru a displeju s rozlišením 4K tato sada umožnuje zacínajícím uživatelum, ostríleným profesionálum, majitelum malých firem i amatérským grafikum dosahovat profesionálních výsledku snadno a s jistotou. Objevte vysoce výkonné a intuitivní nástroje pro vytvárení logotypu, brožur, webové grafiky, reklam pro sociální síte nebo jakýchkoli jiných originálních projektu. CorelDRAW s vámi a pro vás.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.