Powered by Smartsupp

CorelDRAW Graphics Suite CZ (1-4)

Roční předplatné 
CorelDRAW Graphics Suite CZ (1-4)
Kompletní sada profesionální návrhářské aplikace pro vektorové ilustrace.
 
9 990 Kč
8 256  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
8 421 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC712078
Part No.
LCCDGSSUB11

    Popis produktu

    Od jednoduchosti k výjimečnosti

    Vykročte na svou návrhářskou pouť tou správnou nohou s CorelDRAW® Graphics Suite – kompletní sadou profesionálních Grafika návrhářských aplikací pro vektorové ilustrace, sazbu, úpravu fotografií a mnoho dalšího – navrženou konkrétně pro vaši preferovanou platformu.

    Nekonečné možnosti! 

    Sada CorelDRAW Graphics Suite je oblíbená po celém světě v různých odvětvích – od výroby a techniky až po tvorbu reklamních panelů, marketing a mnoho dalšího.

    Branding a marketing

    Sada CorelDRAW Graphics Suite je oblíbená po celém světě v různých odvětvích – od výroby a techniky až po tvorbu reklamních panelů, marketing a mnoho dalšího.

    Naše konkurenční výhody

    Tvorba návrhů a sazba na jednom místě, Alternativní modely licencování, Spolupráce v reálném čase, Úspory předplatného, Nativní prostředí pro operační systém, Zkušební verze bez závazků, Snadné ovládání a použití a Rozsáhlá kompatibilita souborů.

    Kreslit v perspektivě

    Kreslete objekty nebo ilustrované scény v perspektivě rychleji a snadněji. Můžete si vybrat jednoúběžníkovou, dvouúběžníkovou nebo trojúběžníkovou perspektivu, nakreslit nebo přidat existující skupinu objektů na sdílené rovině perspektivy a volně přesouvat a upravovat objekty bez ztráty perspektivy.

    Flexibilní návrhářská plocha

    Přejděte od nápadů k výstupu v rekordním čase s novými pracovními postupy, se kterými budete mít naprostou kontrolu nad stránkami a prvky. Zobrazení více stránek. Export více prvků. Vylepšení pracovních postupů se symboly.

    Progresivní úpravy obrázků

    S novými výkonnými funkcemi pro úpravy fotografií navrženými přímo pro vylepšení obrázků v méně krocích si ušetříte spoustu práce. Vylepšené nahrazování barev. Přepracované pracovní postupy přizpůsobení.Podpora souborů HEIF.

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná
    Typ licence Předplatné
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac/Win
    Jazyk aplikace Čeština, Multijazyková (vč. CZ)
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce Corel

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.