Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelDRAW Graphics Suite 2019 Mac/Win CZ

Komerční licence + 1 rok maintenance. 
CorelDRAW Graphics Suite 2019 Mac/Win CZ
Profesionální grafický software s nástroji pro vektorové ilustrace, sazbu, úpravu fotografií a tvorbu návrhů.
 
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC712093
Part No.
LCCDGS2019UPP1

    Popis produktu

    Komerční elektronická licence pro platformu Windows nebo Mac. Jedná se o trvalou licenci s jednoroční maintenance (upgrade na novou verzi po dobu 1 roku od zakoupení licence).

    S touto špičkovou sadou pro grafické návrhy si můžete užít všechny profesionální nástroje pro vektorové ilustrace, sazbu, úpravu fotografií a návrhy, které potřebujete k rychlejší, efektivnější a flexibilnější práci.
     

    Co je nového?

    Kromě zcela nové verze na Windows je nyní kompletní sada také k dispozici v češtině pro macOS. Po 18 letech se CorelDRAW vrací na platformu Mac. Konečně tak není potřeba k běhu Corelu ani virtuální prostředí Parallels Desktop (firma Corel společnost Parallels zakoupila v prosinci 2018), tak ani operační systém Windows. Uživatelé MacBooku Pro s Touch barem uvítají jeho plnou podporu. Mezi hlavní novinky lze zařadit:

    Ukotvitelný panel Objekty - zcela přepracovaný ukotvitelný panel Objekty nabízí přímou kontrolu nad strukturou dokumentu a rychlý přístup k jeho prvkům umožňující zrychlení projektů.
    Nedestruktivní efekty - v aplikaci CorelDRAW můžete používat a upravovat efekty a experimentovat s nimi u vektorových i rastrových objektů, a to vše beze změn původního obrázku nebo objektu.
    Pracovní postupy přesné až na pixel - ujistěte se, že bude webová grafika vždy ostrá a jasná. Zarovnejte pixelovou mřížku k okraji stránky, aby exportovaná grafika měla ostré okraje, a použijte nové tlačítko Zarovnat k pixelové mřížce pro snadné opravy tvarů.
    Moderní šablony - díky široké škále nových profesionálně navržených šablon dostupných v přepracovaném dialogovém okně Nový ze šablony můžete vždy dodat profesionální výsledky. Šablony lze snadno snadno přizpůsobit a vytvořit jedinečné návrhy.
    Vzhled, pocit a výkon - využijte vylepšení rozhraní pro snazší navigaci, větší konzistenci a zvýšenou produktivitu. Užijte si vylepšení výkonu zaměřená na zpracování textu, dobu spouštění, dobu nahrávání dokumentů, vykreslování grafiky a další.


    Co je obsahem?

    Komplexní sada nástrojů zahrnuje:

    CorelDRAW - intuitivní vektorový editor a zlomový software, který vyhoví i náročným grafickým profesionálům.
    Corel PHOTO-PAINT - profesionální bitmapový editor sloužící k úpravě a retuši obrázků a fotografií.
    Corel Font Manager - software pro správu písem.
    Corel PowerTRACE - utilitka, která je součástí CorelDRAW, která pomůže rychle a přesně převést bitmapy do editovatelné vektorové grafiky.
    CorelDRAW.app - webová aplikace, která umožňuje pracovat na projektech Corelu kdekoli a kdykoliv.
    Corel AfterShot HDR - fotografický editor pro zpracování HDR fotografií a úpravu RAW a JPG souborů.

    a dále 7000 volně šiřitelných klipartů a obrázků, 1000 fotografií s vysokým rozlišením, 1000 OpenType písem, 150 designových šablon, 600 vektorových a bitmapových textur a spoustu dalších nástrojů.


    Licenční politika

    CorelDRAW Graphics Suite 2019 je dostupný jako:

    Trvalá licence - jednorázová platba za trvalou licenci bez dalších měsíčních nebo ročních nákladů.
    Licence předplatného - nízká roční platba a možnost zrušit předplatné, pokud již software nepotřebujete. Dokud bude vaše předplatné aktivní, budete mít přístup vždy k aktuální verzi.
    Multilicence jsou nabízeny v několika cenových úrovních v kategoriích 1 až 4 licence, 5 až 50 licencí atd.

    Další informace a bezplatnou 15denní zkušební verzi ke stažení (bez nutnosti uvést platební údaje) najdete na adrese www.coreldraw.com/cz/.

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná
    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac/Win
    Jazyk aplikace Čeština, Multijazyková (vč. CZ)
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce Corel

    Podobné produkty

     
    11 149 Kč 

    bez DPH

    13 490 Kč 

    s DPH

    verze MAC/WIN Download + Pevné mezery Plná licence QuarkXPress 2019 včetně 12 měsíců Advantage (upgrady a technická podpora).

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.