Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelDRAW Graphics Suite 2018 Win CZ Upgrade Box

CorelDRAW Graphics Suite 2018 Win CZ Upgrade Box
CorelDRAW Graphics Suite 2018 Win CZ Upgrade Box je nová jednouživatelská licence ve formě krabicového balení (uvnitř boxu je sériové číslo a link ke stažení instalace). Chcete-li zakoupit tento produkt, musíte vlastnit jakoukoliv předchozí licencovanou v
 
Koncová cena bez DPH
7 785 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC711945
Part No.
CDGS2018CZPLDPUG

    Popis produktu

    CorelDRAW Graphics Suite 2018 Win CZ Upgrade Box je nová jednouživatelská licence ve formě krabicového balení (uvnitř boxu je sériové číslo a link ke stažení instalace). Chcete-li zakoupit tento produkt, musíte vlastnit jakoukoliv předchozí licencovanou verzi produktu CorelDRAW.

    Sada CorelDRAW® Graphics Suite 2018 nabízí výjimečné zážitky při návrzích grafiky, sazby, ilustrací, trasování, úpravy fotografií, webových obrázků, typografie, tiskových projektů a uměleckých děl. Vyslyšeli jsme naše věrné uživatele CorelDRAW a přidali jsme nové inovativní funkce, které zahrnují režim kreslení Symetrie, nástroj Blok stínu, rastrové perspektivy, publikování do WordPressu a mnoho dalšího.

    Novinky:

    Režim kreslení Symetrie - vytvářejte širokou paletu symetrických obrazců od jednoduchých nákresů až po složité kaleidoskopické objekty v reálném čase.
    Nástroj Blok stínu - přidejte syté vektorové stíny pro přesné jednoduché 3D efekty a zkraťte čas přípravy souborů pro výstup.
    Použití a správa výplní a průhlednosti - užijte si přepracované nástroje Výplň a Průhlednost a buďte produktivnější při používání a správě výplní a průhlednosti.
    Nástroj Dynamika - můžete snadno dodat pohyb nebo zaostření na prvek kresby. Efekty jsou nedestruktivní a vysoce přizpůsobitelné.
    Interaktivní narovnání fotografií - pracujte rychleji s křivými prvky v obrazu tak, že interaktivně zarovnáte narovnávací lištu s daným prvkem na fotografii.
    Interaktivní přizpůsobení perspektivy fotografií - získejte všestrannost objektivu korekce náklonu pro přizpůsobení perspektivy budov, orientačních bodů nebo objektů na fotografiích.
    AfterShot 3 HDR - novinka v sadě! Užijte si výkon aplikace Corel AfterShot™ 3 HDR při profesionální úpravě fotografií ve formátu RAW nebo JPEG.
    Zarovnání a rozmístění uzlů - užijte si rychlý a snadný přístup k ovládacím prvkům pro umístění objektů s přesným zarovnáním.
    Publikování do WordPressu - převeďte vybrané objekty nebo celý projekt a nahrajte jej do WordPressu bez opuštění aplikace CorelDRAW 2018 nebo Corel® PHOTO-PAINT® 2018.
    Nástroj LiveSketch - s tímto revolučním nástrojem pro kreslení, který používá umělou inteligenci a nabízí zvýšenou přesnost pro zrychlení vašich pracovních postupů, můžete okamžitě vytvářet náčrty.
    Efekt Přidat perspektivu - dodejte svým projektům iluzi vzdálenosti a hloubky s použitím perspektivy rastrů nebo vektorových objektů v reálném světě.
    Použití obálek na rastry - pomocí předvoleb obálky nebo vytvoření vlastních obálek můžete snadno prolnout rastr do ilustrace.

    Obsah balení:

    CorelDRAW® 2018 - Vektorové ilustrace a sazba
    Corel® PHOTO-PAINT® 2018 - Úpravy obrázků
    Corel Font Manager™ 2018 - Nástroj pro správu a zkoumání písma
    Corel® PowerTRACE® 2018 - Převod rastrů na vektorovou grafiku (zahrnuto jako součást aplikace CorelDRAW 2018)
    Corel® CONNECT™ 2018 - Program pro vyhledávání obsahu
    Corel® CAPTURE™ 2018 - Nástroj pro tvorbu snímků obrazovky
    Corel® AfterShot™ 3 HDR - Editor fotografií ve formátu RAW
    BenVista PhotoZoom Pro 4 - Modul plug-in pro zvětšení digitálních obrázků.
    Dále: 10 000 klipartů a digitálních obrázků, 2 000 digitálních fotografií s vysokým rozlišením, více než 1 000 písem TrueType a/nebo OpenType, 350 profesionálně navržených šablon, 2 000 šablon mobilních reklamních panelů, více než 500 interaktivních rámečků a fotografických rámečků, více než 600 přechodových, vektorových a rastrových výplní.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.