Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelDRAW Graphics Suite 2018 Win CZ EDU License (50-250)

CorelDRAW Graphics Suite 2018 Win CZ EDU License (50-250)
Elektronická licence. Cenová kategorie 50 až 250 licencí. Uvedená cena je za jednu licenci. Nová jednouživatelská akademická licence - licence pro akreditované školy, fakulty, studenty denního nebo dálkového studia, akademické dozorčí organizace, nemoc...
 
Koncová cena bez DPH
1 364 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC711964
Part No.
LCCDGS2018MLA3

    Popis produktu

    Elektronická licence. Cenová kategorie 50 až 250 licencí. Uvedená cena je za jednu licenci. Nová jednouživatelská akademická licence - licence pro akreditované školy, fakulty, studenty denního nebo dálkového studia, akademické dozorčí organizace, nemocnice, knihovny, muzea a neziskové dobročinné nebo náboženské organizace. Forma dodání - elektronická licence včetně odkazu ke stažení zasílaná emailem. K případné objednávce jsou zapotřebí údaje o koncovém uživateli včetně kontaktní osoby a emailu.

    Sada CorelDRAW® Graphics Suite 2018 nabízí výjimečné zážitky při návrzích grafiky, sazby, ilustrací, trasování, úpravy fotografií, webových obrázků, typografie, tiskových projektů a uměleckých děl. Vyslyšeli jsme naše věrné uživatele CorelDRAW a přidali jsme nové inovativní funkce, které zahrnují režim kreslení Symetrie, nástroj Blok stínu, rastrové perspektivy, publikování do WordPressu a mnoho dalšího.

    Novinky:

    Režim kreslení Symetrie - vytvářejte širokou paletu symetrických obrazců od jednoduchých nákresů až po složité kaleidoskopické objekty v reálném čase.
    Nástroj Blok stínu - přidejte syté vektorové stíny pro přesné jednoduché 3D efekty a zkraťte čas přípravy souborů pro výstup.
    Použití a správa výplní a průhlednosti - užijte si přepracované nástroje Výplň a Průhlednost a buďte produktivnější při používání a správě výplní a průhlednosti.
    Nástroj Dynamika - můžete snadno dodat pohyb nebo zaostření na prvek kresby. Efekty jsou nedestruktivní a vysoce přizpůsobitelné.
    Interaktivní narovnání fotografií - pracujte rychleji s křivými prvky v obrazu tak, že interaktivně zarovnáte narovnávací lištu s daným prvkem na fotografii.
    Interaktivní přizpůsobení perspektivy fotografií - získejte všestrannost objektivu korekce náklonu pro přizpůsobení perspektivy budov, orientačních bodů nebo objektů na fotografiích.
    AfterShot 3 HDR - novinka v sadě! Užijte si výkon aplikace Corel AfterShot™ 3 HDR při profesionální úpravě fotografií ve formátu RAW nebo JPEG.
    Zarovnání a rozmístění uzlů - užijte si rychlý a snadný přístup k ovládacím prvkům pro umístění objektů s přesným zarovnáním.
    Publikování do WordPressu - převeďte vybrané objekty nebo celý projekt a nahrajte jej do WordPressu bez opuštění aplikace CorelDRAW 2018 nebo Corel® PHOTO-PAINT® 2018.
    Nástroj LiveSketch - s tímto revolučním nástrojem pro kreslení, který používá umělou inteligenci a nabízí zvýšenou přesnost pro zrychlení vašich pracovních postupů, můžete okamžitě vytvářet náčrty.
    Efekt Přidat perspektivu - dodejte svým projektům iluzi vzdálenosti a hloubky s použitím perspektivy rastrů nebo vektorových objektů v reálném světě.
    Použití obálek na rastry - pomocí předvoleb obálky nebo vytvoření vlastních obálek můžete snadno prolnout rastr do ilustrace.

    Obsah balení:

    CorelDRAW® 2018 - Vektorové ilustrace a sazba
    Corel® PHOTO-PAINT® 2018 - Úpravy obrázků
    Corel Font Manager™ 2018 - Nástroj pro správu a zkoumání písma
    Corel® PowerTRACE® 2018 - Převod rastrů na vektorovou grafiku (zahrnuto jako součást aplikace CorelDRAW 2018)
    Corel® CONNECT™ 2018 - Program pro vyhledávání obsahu
    Corel® CAPTURE™ 2018 - Nástroj pro tvorbu snímků obrazovky
    Corel® AfterShot™ 3 HDR - Editor fotografií ve formátu RAW
    BenVista PhotoZoom Pro 4 - Modul plug-in pro zvětšení digitálních obrázků.
    Dále: 10 000 klipartů a digitálních obrázků, 2 000 digitálních fotografií s vysokým rozlišením, více než 1 000 písem TrueType a/nebo OpenType, 350 profesionálně navržených šablon, 2 000 šablon mobilních reklamních panelů, více než 500 interaktivních rámečků a fotografických rámečků, více než 600 přechodových, vektorových a rastrových výplní.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.