Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

CalDigit Thunderbolt Station 3 - 2x TB3, 3x USB3.1, 1x DisplayPort, 1xGbE, 2x eSATA (with TB3 cable)

CalDigit Thunderbolt Station 3 - 2x TB3, 3x USB3.1, 1x DisplayPort, 1xGbE, 2x eSATA (with TB3 cable)
Thunderbolt 3 dock je ideálním společníkem pro nové MacBook Pro 2016 s USB-C konektorem. Jediným kabelem připojíte k počítači a dock vám počítač nejen napájí až do 85W, ale zajistí vám připojení téměř všech externích zařízení. Na výstupu najdete plnoho...
 
Koncová cena bez DPH
7 319 Kč
Výrobce
Mac příslušenství
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
3.20 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená IT zařízení nad 10 g do)
Vaše cena  s RP*
7 041 Kč
DPH
21%
Kód
PPCalDigit3Dock
Part No.

    Popis produktu

    Thunderbolt 3 dock je ideálním společníkem pro nové MacBook Pro s USB-C konektorem. Jediným kabelem připojíte k počítači a dock vám počítač nejen napájí až do 85W, ale zajistí vám připojení téměř všech externích zařízení. Na výstupu najdete plnohodnotný Thunderbolt™ 3 Type-C, DisplayPort, USB 3.1 Type-A, eSATA, Gigabit Ethernet a Audio In/Out. Thunderbolt 3 kabel pro připojení k počítači je v balení.

    2 x Thunderbolt™ 3 port
    1 x DisplayPort
    1 x Gigabit Ethernet RJ-45
    3 x USB 3.1 Type A (1x přední, 2x vzadu)
    2 x eSATA 6G porty
    1 x Stereo sluchátka 3.5 mm
    1 x Mono mikrofon 3.5 mm


    CalDigit has always been on the cutting-edge, and 5K video is the future of filmmaking. Thunderbolt™ 3’s ability to offer data, power and video in one cable now means that user can charge their laptops with the Thunderbolt™ Station 3. Featuring dual Thunderbolt™ 3 Type-C ports, three USB 3.1 Type-A ports, DisplayPort, dual eSATA, Gigabit Ethernet and Audio In/Out, the TS3 features a host of connectivity options. The TS3’s ability to be used in either a horizontal or vertical position allows users to choose how they display the device on their desk.
    The TS3 is designed for users that require their dock to provide the main charging function for their laptop. The TS3 will provide up to 85W of charging for the 2016 MacBook Pro or Thunderbolt™ 3 PC in addition to adding a plethora of connectivity options such as DisplayPort, USB 3.1 Type-A, eSATA and Gigabit Ethernet. One Thunderbolt™ 3 cable will provide data, video and power to your computer.
    The TS3 can connect a monitor up to 5K resolution. Users also have the option to connect two 4K monitors through the use of a USB-C to HDMI or DisplayPort adapter cable sold separately. The inclusion of DisplayPort for the video output on both docks means that users have the flexibility to select the monitor they want to attach through the use of a HDMI or DVI cable.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.