Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Beats Solo3 - bezdrátová On-Ear sluchátka s ovládáním

Beats Solo3 - bezdrátová On-Ear sluchátka s ovládáním
Sluchátka Beats Solo3 Wireless jsou díky 40hodinové výdrži baterie ideální na každodenní poslech. Pětiminutovým dobitím v režimu Fast Fuel získáš 3 hodiny poslechu. Užij si proslulý zvuk Beats se svobodou bezdrátového poslechu přes Bluetooth Class 1.
 

varianty

Koncová cena bez DPH
6 775 Kč
Výrobce
Beats
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
3.10 Kč , DPH:  21%  (Sluchátka všechny druhy bezdrátových + drátových)
Vaše cena  s RP*
6 612 Kč
DPH
21%
Kód
BEATSSOLO3
Part No.

Beats Solo3 - bezdrátová On-Ear sluchátka s ovládáním - komponenty

Název Kód Popis Počet
 

    Popis produktu

    Sluchátka Beats Solo3 Wireless jsou díky 40hodinové výdrži baterie ideální na každodenní poslech. Pětiminutovým dobitím v režimu Fast Fuel získáš 3 hodiny poslechu. Užij si proslulý zvuk Beats se svobodou bezdrátového poslechu přes Bluetooth Class 1. Polstrované náušníky jsou nastavitelné, aby ti na uších pohodlně seděly klidně celý den.

    Bezdrát, jak má být
    Sluchátka Beats Solo3 Wireless jsou připravená to rozbalit. Jejich nastavení je okamžité - stačí je zapnout a podržet u iPhonu. Automaticky se ti pak připojí i k Apple Watch, iPadu a Macu*. Díky bezdrátové technologii Bluetooth Class 1 se ti sluchátka Solo3 Wireless pohodlně postarají o hudební doprovod pro tvůj život.

    Buď hudbou
    Beats Solo3 Wireless jsou v první řade o proslulém zvuku Beats. Jejich precizně vyladěná akustická soustava hraje průzračně čitelně a vyváženě. Pohodlné polstrované náušníky tlumí okolní hluk, takže se do muziky můžeš zaposlouchat přesně tak, jak si její tvůrce představoval.

    Poslech na celý den
    Sluchátka Beats Solo3 Wireless díky úspornému čipu Apple W1 vydrží hrát na baterii až 40 hodin. A pětiminutovým dobitím v režimu Fast Fuel získáš 3 hodiny poslechu, když se potřebuješ rychle vrátit do rytmu. Integrované ovládací prvky na sluchátku spolu s dvojicí mikrofonů, které zaměřují zvuk metodou formování paprsku, umožňují vyřizovat hovory, ovládat přehrávání hudby a pohotově aktivovat Siri.

    Samozřejmé pohodlí
    Beats Solo3 Wireless drží sebevědomý styl a optimalizovaný design svých předchůdců. Polstrované náušníky jsou nastavitelné pro pohodlný poslech na celý den. Pohodlí a optimální podání zvuku doplňují plynulé křivky a otočné náušníky.

    *Vyžaduje účet iCloud a macOS Sierra, iOS 10 nebo watchOS 3.

    Co je v krabici
    - Sluchátka Beats Solo3 Wireless
    - Pouzdro na nošení
    - 3,5mm kabel RemoteTalk
    - Univerzální USB nabíjecí kabel (USB-A / USB micro-B)
    - Stručná příručka
    - Záruční list

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.