Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Beats Executive™ Over Ear Headphone - black - skládací sluchátka černá s ovládáním

Beats Executive™ Over Ear Headphone - black - skládací sluchátka černá s ovládáním
Profesionální DJ sluchátka pro každodenní nošení. Beats by Dr. Dre Executive aktivně potlačují okolní hluk. Křišťálově čistý zvuk si tak užijete i na cestě v hromadné dopravě, městském hluku, ale třeba i při cestování letadlem. Beats By Dr. Dre EXECUTI...
 
Výrobce
Beats
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
2.00 Kč , DPH:  21%  (Sluchátka)
Vaše cena  s RP*
2 884 Kč
DPH
21%
Kód
BB900-00132-03
Part No.
MH8V2ZM/A

    Popis produktu

    Profesionální DJ sluchátka pro každodenní nošení. Beats by Dr. Dre Executive aktivně potlačují okolní hluk. Křišťálově čistý zvuk si tak užijete i na cestě v hromadné dopravě, městském hluku, ale třeba i při cestování letadlem.  

    Beats By Dr. Dre EXECUTIVE jsou profesionální lehká a silná skládací sluchátka s pěkným designem, která jsou určena pro DJ a nahrávací studia. Jedná se o pohodlná a velmi lehká sluchátka vhodná pro hudební přehrávače. Sluchátka poskytují úchvatnou zvukovou kvalitu a mimořádnou konstrukci zamezující vniknutí okolního ruchu. Nebudete tak rušeni při poslechu oblíbené hudby.
    Hlavový most s matnou povrchovou úpravou je vyroben z odolného a super pružného materiálu, čímž se eliminuje praskání a lámání. Sluchátka Beats EXECUTIVE se dodávají s transportním pouzdrem, 3.5mm audio kabelem s ovládáním, 1/4" audio adaptérem a čistícím hadříkem. Jejich hmotnost činí pouze 340 gramů.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.