Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Beats EP - On-Ear sluchátka

Beats EP - On-Ear sluchátka
Sluchátka Beats EP na uši mají mistrovsky vyladěný zvuk. Provedení bez baterie umožňuje neomezený poslech a jejich elegantní, odolný rám je zpevněný lehkou nerezovou ocelí. Představují ideální základní model Beats pro jakéhokoli hudebního fanouška.
 

varianty

Koncová cena bez DPH
2 312 Kč
Výrobce
Beats
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
3.10 Kč , DPH:  21%  (Sluchátka všechny druhy bezdrátových + drátových)
Vaše cena  s RP*
2 232 Kč
DPH
21%
Kód
BEATSEP
Part No.

Beats EP - On-Ear sluchátka - komponenty

Název Kód Popis Počet
 

    Popis produktu

    Sluchátka Beats EP na uši mají mistrovsky vyladěný zvuk. Provedení bez baterie umožňuje neomezený poslech a jejich elegantní, odolný rám je zpevněný lehkou nerezovou ocelí. Sluchátka Beats EP představují ideální základní model Beats pro jakéhokoli hudebního fanouška, který stojí o dynamický poslech.

    Zvuk na výši
    Sluchátka Beats EP na uši nabízejí mistrovsky vyladěný zvuk, jak si ho autor hudby představoval. Jejich precizní akustická soustava hraje průzračně čitelně a vyváženě, takže představují ideální základní model Beats pro jakéhokoli hudebního fanouška.

    Stavěná pro život
    Sluchátka Beats EP jsou odolná, lehká a pohodlná. Jejich odolný rám je zpevněný nerezovou ocelí a nastavitelné svislé posuvníky usnadňují pohodlné usazení. Jsou konstruovaná pro každodenní používání.

    Stačí popadnout a jít
    Sluchátka Beats EP můžeš brát všude s sebou. Nemají žádnou baterii, takže hrají neomezeně dlouho a jejich pevný kabel se ti při poslechu nezašmodrchá. Jen je popadni a jdi.

    Co je v krabici
    - Sluchátka Beats EP
    - Skládací pouzdro
    - Stručná příručna
    - Záruční list

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.