Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Bamboo Stylus Fineline 3

Bamboo Stylus Fineline 3
Chytrý stylus; Nepřicházejte o dobré nápady. Bamboo Fineline je stylus s tenkým hrotem, speciálně navržený pro přirozené psaní a dělání poznámek na iPadech a iPhonech. Máte více nápadů, než můžete zapsat? Použijte Bamboo Fineline na vašem dotykovém zař...
 

varianty

Koncová cena bez DPH
1 204 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
3.20 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená IT zařízení nad 10 g do)
Vaše cena  s RP*
1 080 Kč
DPH
21%
Kód
WTCS-610C
Part No.
CS-610C

Bamboo Stylus Fineline 3 - komponenty

Název Kód Popis Počet
 

    Popis produktu

    Chytrý stylus

    Nepřicházejte o dobré nápady. Bamboo Fineline je stylus s tenkým hrotem, speciálně navržený pro přirozené psaní a dělání poznámek na iPadech a iPhonech.

    Máte více nápadů, než můžete zapsat? Použijte Bamboo Fineline na vašem dotykovém zařízení se systémem iOS ve vaší oblíbené aplikaci pro dělání poznámek, pište, skicujte, zachyťte své nápady. Tenký hrot stylusu Bamboo Fineline reaguje na přítlak. Stylus je ergonomický a psaní je stejně přirozené jako na klasickým perem na papíře.



    Proč si vybrat Bamboo Fineline

    Přirozený pocit z práce perem
    Kreslení diagramů, vytváření teorií a návrhů. Užijte si přirozené a autentické psaní rukou, navíc umí Bamboo Fineline rozpoznat úrovně přítlaku.

    Přesný hrot pro psaní na iPadu a iPhonu
    Jednoduché psaní, poznámky a skici s velice přesným stylusem na vašem iOS zařízení. Bamboo Fineline funguje také se staršími verzemi iPadů vybavenými technologií Bluetooth®.

    Protect the tip with a twist.
    Chraňte hrot stylusu jednoduchým pootočením Bamboo Fineline. Velmi užitečná funkce, pokud hrot právě nepoužíváte anebo během přepravy.

    Pište ve vašich oblíbených aplikacích pro tvrobu poznámek
    Spárujte váš Bamboo Fineline s oblíbenou aplikací pro tvorbu pozhnámek a využijte plný potenciál stylusu. LED na Bamboo Fineline indikuje párování a stav baterie.

    Tlačítko pro nejpoužívanější klávesové zkratky a úsporu času
    Přizpůsobte si Bamboo Fineline podle vašich potřeb: nastavte si na tlačítko stylusu oblíbenou klávesovou zkratku a ušetřete čas během tvorby.

    Čtyři barevné verze
    Bamboo Fineline přichází ve čtyřech barevných provedeních, v bílé, světle modré, modré a černé barvě.

    Bamboo Paper - udělejte z vašeho mobilního zařízení papírový poznámkový blok
    Aplikace Bamboo Paper je k dispozici zdarma a pomůže vám zachytit nápady a myšlenky, skicovat a kreslit, stejně jednoduše a přímočaře jako perem na papír.

    Inkspace - ukládejte, upravujte a sdílejte své nápady
    Pomocí služby Inkspace, nenápadně integrované do aplikace Bamboo Paper, můžete uložit až 5 GB dat, přístup k těmto datům budete mít přes aplikaci Bamboo Paper odkudkoliv, samozřejmostí je automatické zálohování a obnovení dat, včetně jejich sdílení.

    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Wacom

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.