Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Bamboo Stylus fineline 2

Bamboo Stylus fineline 2
Bamboo Stylus fineline 2 je velmi přesné pero, vyrobené s myšlenkou na přesné a pohodlné psaní, psaní poznámek, skicování, navigování a sdílení na iPadu.
 

varianty

Koncová cena bez DPH
1 201 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
3.20 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená do 1 kg)
Vaše cena  s RP*
1 108 Kč
DPH
21%
Kód
WTCS-600C
Part No.
CS-600C

Bamboo Stylus fineline 2 - komponenty

Název Kód Popis Počet
 

    Popis produktu


    Bamboo™ Fineline 2 je chytrý stylus, který umožňuje přesné zachycení vašich nápadů na iPadu. Díky rozpoznání úrovní přítlaku pera a tenkému hrotu, poskytuje Bamboo Fineline 2 přirozenou tvorbu na displeji iPadu a velmi plynulý výkon. Bamboo Fineline 2 je zkonstruován tak, aby zachytil autentické rukou psané písmo a všechny dorbné nuance skic.

    Bamboo Fineline 2 je vyrobený z velmi kvalitních materiálů, je elegantní a má vzhled luxusního pera. Vyberte si jednu ze čtyř barev: modrá, šedá, zlatá a černá. Tenký hrot je extrémně trvanlivý a můžete jej velmi snadno vyměnit, kdykoliv je potřeba.

    Bamboo Fineline 2 je kompatibilní s iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, a iPad Air a iPad Air 2.

    Bamboo Fineline 2 funguje ve všech nejdůležitějších aplikacích pro psaní poznámek, včetně Bamboo Paper, Notes Plus, GoodNotes, ZoomNotes a MyScript® Smart Note.

    Pomocí aplikace Bamboo Paper můžete změnit váš iPad na všestranný poznámkový blok. Bamboo Fineline 2 odemyká pokročilý balíček Fineline v aplikaci Bamboo Paper. Použijte Wacom Cloud a uložte své poznámky a skici z aplikace Bamboo Paper, potom je upravte a zformujte na jakémkoliv zařízení, kde máte Bamboo Paper nainstalovaný.

    Zdokonalte používání svého iPadu. Zachyťte precizně své nápady na iPadu a převeďte je od nápadu do cloudu, do života.


    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.