Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Apple Watch Series 7 Steel GPS+Cellular - 41mm

stříbrné pouzdro z nerezové oceli s hvězdně bílým sportovním řemínkem 
Apple Watch Series 7 Steel GPS+Cellular - 41mm
Pouzdro z nerezové oceli, safírové sklo, cellular. Co víc si přát.
 
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.20 Kč , DPH:  21%  (Chytré mobilní telefony všechny typy chytrých tel)
Autorský fond
48.00 Kč, DPH:  21%  (Paměťové médium (sazba 1.5/1GB))
Vaše cena  s RP* + AF*
15 694 Kč
DPH
21%
Kód
COMKHW3
Part No.
MKHW3HC/A

    Popis produktu

    Pouzdro z nerezové oceli, safírové sklo, cellular. Co víc si přát.

    Verze Cellular - volání a zprávy máš všude s sebou

    S mobilním připojením můžeš volat a posílat zprávy i bez telefonu.◊ Mapy ti ukážou cestu. Aplikace Peněženka poslouží jako platební karta, palubní lístek i klíč od dveří. A v App Storu najdeš tisíce aplikací.

     
    Displej dovedený do krajnosti.

    • Vůbec největší a nejvyspělejší obrazovka.
    • Přelomové inovace na hlídání zdraví.
    • Zdaleka nejodolnější Apple Watch.
    • Až o 33 % rychlejší nabíjení.


    Pět zbrusu nových barev hliníkových modelů.

    • Zelená
    • Modrá
    •  Červená
    • Hvězdně bílá
    • Temně inkoustová

    Velký displej. Obrovský rozdíl. Celý zážitek z hodinek se točí kolem většího displeje, na kterém je všechno lepší a praktičtější. Series 7 jsou ztělesněním našich zatím nejvelkolepějších a nejodvážnějších nápadů.

    Zapomeň na zákony fyziky. Naším cílem bylo sestrojit větší displej, a přitom prakticky nezvětšit rozměry samotných hodinek. Kompletním přepracováním displeje se nám podařilo zmenšit rámeček o 40 %, takže plocha obrazovky je teď skoro o 20 % větší než na Series 6. A o víc než 50 % větší než na Series 3. To už si za rámeček dáme.
     

    Stále zapnutý Retina displej. A máš jasněji. Když se chceš podívat na čas, komplikace nebo jiné údaje z ciferníku, nemusíš zvedat zápěstí ani klepat na obrazovku. Displej je totiž pořád zapnutý. A taky o 70 % jasnější, když jsi vevnitř a máš ruku dole.
     

    Jednolitý design. Hladce až na hranu. Lomem světla u okrajů vzniká jemný efekt zaoblení, takže displej a pouzdro působí jednolitým dojmem.


    Naťukej to. Je to.

    Pohoda. Na pohled i na dotyk.
     

    • Tlačítka v celém systému mají nový design uzpůsobený pro větší displej. Používání Kalkulačky nebo Stopek je tak ještě jednodušší.
    • Odpočítávej různé činnosti na několika minutkách zároveň. Na větším displeji vidíš všechno na první pohled.
       

    Je to na beton. Series 7 jsou nejodolnější Apple Watch.

    • Při realizaci naší vize většího stále zapnutého Retina displeje jsme museli provést radikální konstrukční změny. Ze stejných inovací se zrodilo i přední sklíčko s největší odolností proti prasknutí.
    • Odolnost proti prasknutí - naše vůbec nejpevnější přední sklíčko
    • Odolnost proti prachu podle normy IP6X1
    • Voděodolnost WR50 pro plavání


    Každopádně tvrďák.


    O 50 % tlustší přední sklíčko.
    V nejsilnějším místě je dvakrát tlustší než na Apple Watch Series 6 a díky tomu i pevnější a odolnější.


    Robustní geometrie.
    Přepracované přední sklíčko má plochou spodní stranu. Takový tvar zvyšuje jeho pevnost a odolnost proti prasknutí.


    OLED displej.
    Dotykový snímač je teď integrovaný do OLED panelu a tvoří s ním jeden díl. To nám umožnilo snížit tloušťku displeje i rámečku.

     

    Budoucnost zdraví. Na velkém displeji.

    Měř si hladinu kyslíku v krvi revolučním snímačem a aplikací. Kdykoli a kdekoli si udělej EKG. Zkontroluj si tepovou frekvenci. A udržuj si zdravého ducha i tělo celou řadou dalších technik a inovací, jako je mindfulness nebo sledování spánku. Se Series 7 máš o svém zdraví ještě lepší přehled.

    Měř si hladinu kyslíku v krvi. Z téhle inovace se ti bude tajit dech.
    Hladina kyslíku v krvi je klíčový indikátor celkového zdravotního stavu. Můžeš si podle ní udělat představu, jak dobře tvoje tělo absorbuje kyslík a jakého množství kyslíku se mu dostává. Jedinečný snímač a aplikace v Apple Watch Series 7 umožňují změřit si hladinu saturace krve kyslíkem, kdykoli chceš. A průběžně ji snímají na pozadí, ve dne i v noci.
     

    Kdykoli si udělej EKG.
    Aplikace EKG na Apple Watch Series 7 dokáže vygenerovat elektrokardiogram podobný jednosvodovému EKG. U tak malého zařízení je to něco mimořádného. Lékařům poskytuje důležitá data a uživatelům klid v duši.
     

    Srdce v malíčku.
    Elektrody integrované v korunce Digital Crown a v zadním sklíčku hodinek spolupracují s aplikací EKG a snímají elektrické impulzy srdce. Stačí přiložit prst ke korunce Digital Crown a hodinky za 30 sekund vygenerují vlnový průběh EKG. Aplikace EKG dokáže indikovat, jestli srdeční rytmus vykazuje znaky fibrilace síní – což je závažná forma nepravidelného srdečního rytmu – nebo jestli má sinusový průběh, který je znakem normální srdeční činnosti.

    Časomíra snů.
    Aplikace Spánek toho umí víc než jen sledovat spánek. Pomůže ti nastavit si cíle a naučit se chodit spát pravidelně ve stejnou dobu. Dokonce sleduje i dechovou frekvenci ve spánku. Tak dobrou noc.
     

    Nabijí se v cukuletu.

    • U Apple Watch Series 7 jsme přepracovali celý nabíjecí systém, aby hodinky dokázaly naskočit do akce ještě rychleji. S aktualizovanou nabíjecí architekturou a rychlonabíjecím USB-C kabelem dobiješ baterii z nuly na 80 % už za 45 minut.
    • Až o 33 %rychlejší nabíjení než u Series 6
    • 8 minut nabíjení vystačí na 8 hodin sledování spánku


    Zvolni. Ať můžeš nabrat tempo.
    Když jsi ve stresu, je dobré se na chvíli zastavit a zhluboka se nadechnout. Nová funkce Reflexe v aplikaci Mindfulness ti pomůže nastavit si cíl a zklidnit se pozorováním krásné animace.

    Motivace ve velkém.
    Měř si desítky různých cvičení. Započítávej všechny svoje aktivity. Hýbej se na 75 miliónů skladeb z Apple Music. Series 7 jedou vždycky naplno. Na větším displeji vidíš tréninkové údaje a pokrok ještě jasněji a přehledněji, ať pobíháš po lese, nebo plaveš v rybníce. A to není zdaleka všechno. Tak jedu, jedu!

    Cvičení, co se točí kolem tebe.
    Ať zrovna jdeš, běžíš, plaveš, nebo trénuješ jakkoli jinak, Apple Watch na to mají cvičení. Endorfiny teď můžeš rozproudit i při tajči a pilates. Stačí klepnout a začít se hýbat.

    Cyklistika přehodila na vyšší stupeň.
    Apple Watch teď automaticky poznají, když začneš šlapat, a připomenou ti, ať spustíš cvičení. Detekce pádu je nově optimalizovaná pro cyklistiku i další cvičení a při nehodě ti může zavolat záchranku.10 Milníky jízdy včetně dosažené rychlosti, vzdálenosti a dalších oznamuje hlasová odezva, takže nemusíš ani na okamžik spouštět oči z cesty. A vylepšený algoritmus přesněji počítá kalorie při jízdě na elektrokole.

    Ve vodě tě nevyšplouchnou.
    Apple Watch jsou voděodolné do 50 metrů. Takže jsou ve svém živlu, ať plaveš v moři, nebo si počítáš mezičasy v bazénu.
    Podrží tě až do finiše.

    Kroužky Aktivity.
    Pohyb, Cvičení a Stání. Tři kroužky, které ukazují, jak moc se přes den hýbeš.

    Sdílení aktivity.
    Sdílej svoje kroužky Aktivity s rodinou a přáteli, ať se můžete navzájem hecovat.

    Soutěže.
    Zvi přátele do sedmidenních soutěží Aktivity.
     

    Hudba a podcasty.
    V Apple Music máš 75 miliónů skladeb. To je spousta hudební motivace přímo na zápěstí. A s pálením kalorií nebo krácením volného času ti pomůžou i podcasty.11
     

    Co potřebuješ, máš všude s sebou.
    Nasaď si Apple Watch a můžeš vyrazit. Na větší obrazovce Series 7 přehledně vidíš všechno, na čem ti záleží. A s mobilním připojením máš rodinu, přátele, hudbu, oznámení, fotky i cokoli dalšího pořád po ruce. Ani s sebou nemusíš brát telefon.12
     

    Mobilní připojení ti dá volnost.
    Zavolej si třeba z lesa. Pošli smajlíka kamarádům, co ještě trčí v práci. Na Apple Watch s mobilním připojením jsi pořád v kontaktu. Telefon nech klidně doma.
     

    V Peněžence máš všechno pohromadě. To je k nezaplacení.
    Odemkni dveře. Nastartuj auto. Nastup do letadla. Zaplať prakticky za cokoli. A to je teprve začátek. V aplikaci Peněženka máš všechno potřebné na jednom místě. Ideální, když jsi v jednom kole.13

    Mapy. Vedou tě za ruku.
    Při chůzi, řízení nebo jízdě hromadnou dopravou tě Mapy dovedou až do cíle. Taptický engine tě poklepáním upozorní, kdy odbočit doleva a kdy doprava. Ani se nemusíš dívat na hodinky.


    Apky umí. Na co si vzpomeneš.
    Přímo na zápěstí máš přístup k tisícům aplikací z App Storu. To z Apple Watch dělá ideální osobní zařízení na všechno, co tě baví. Lyžování, focení, astronomie – stačí si vybrat. Aplikaci si stáhneš rovnou do Apple Watch a hned máš po ruce všechno, co potřebuješ.

    Ciferníky, jako by ti z oka vypadly.
    Sestav si vlastní ciferník s komplikacemi přesně na to, čemu se věnuješ. Třeba když jezdíš na kole, můžeš sledovat informace o dešti, větru a převýšení. Hotové ciferníky se dokonce dají e-mailem nebo zprávou sdílet s rodinou a přáteli.

    Dva ušlechtilé materiály. Jeden hezčí než druhý.
    Precizním řemeslným zpracováním vznikly hodinky, které jsou stejně praktické jako elegantní. Apple Watch jsou k dostání ve dvou stylových provedeních – z nerezové oceli a stoprocentně recyklovaného hliníku.

    Životní prostředí
    Hlásíme se k odpovědnosti za ekologickou stopu našich produktů v průběhu celého jejich životního cyklu. Jsme odhodlaní dopracovat se k tomu, abychom jednoho dne ve všech našich produktech a obalech používali 100% recyklované a obnovitelné materiály. Apple Watch tak mají celou řadu vlastností, které snižují jejich dopad na životní prostředí.
     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Watch
    Modelová řada Series 7
    Velikost displeje 41 mm
    Barva stříbrná
    Typ displeje Retina
    Vlastnosti displeje Stále zapnutý LTPO OLED Retina displej s Force Touch
    Procesor S7
    Odolnost Voděodolnost 50 metrů
    Ovládání Dotyk (Force Touch)
    Napájení Bezdrátové
    Materiál Nerezová ocel, Safírové sklo
    Konektivita Cellular, GPS, Wifi + Bluetooth

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.