Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Apple MacBook Pro 16" M1 Max, 32 GB, 4 TB SSD

10jádrové CPU a 32jádrové GPU, stříbrný, česká klávesnice 
Apple MacBook Pro 16" M1 Max, 32 GB, 4 TB SSD
Turbo výkon na míru profesionálům.
 
Koncová cena bez DPH
109 862 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
14.00 Kč , DPH:  21%  (Přenosné počítače všechny druhy laptopů, notebook)
Autorský fond
33.00 Kč, DPH:  21%  (HDD zabudované do PC)
Vaše cena  s RP* + AF*
108 835 Kč
DPH
21%
Kód
COMK1H3-4T-CZ
Part No.

    Popis produktu

    Základní parametry

    • 10jádrové CPU
    • 32jádrové GPU
    • 32 GB jednotné paměti
    • 4 TB SSD úložiště
    • 16jádrový Neural Engine
    • 16palcový Liquid Retina XDR displej
    • Tři porty Thunderbolt 4, port HDMI, slot na kartu SDXC, port MagSafe 3
    • Magic Keyboard s Touch ID
    • Force Touch trackpad
    • 140W USB-C napájecí adaptér

    Vůbec nejvýkonnější MacBook Pro je tady. Závratně rychlé čipy M1 Pro a M1 Max – první čipy Apple navržené na míru profesionálům – přinášejí převratný výkon a ohromnou výdrž baterie. K tomu přidej fantastický Liquid Retina XDR displej, nejlepší kameru i audio v notebooku Mac a všechny porty, co potřebuješ. Je to první notebook svého druhu. A je to monstrum.

    Pro na Max.

    Čipy M1 Pro a M1 Max škálují skvělou architekturu M1 do nových výšin. A vůbec poprvé přinášejí architekturu systému na čipu (SoC) do profesionálního notebooku. Oba mají víc CPU jader, víc GPU jader a větší jednotnou paměť než M1. K tomu výkonný Neural Engine na turbo výkon v úlohách strojového učení a upgradované mediální enginy s podporou formátu ProRes. M1 Pro a M1 Max dovolují profesionálům dělat věci, na které si dřív museli nechat zajít chuť.
     

    M1 Pro - Děsivě rychlý.

    M1 Pro posouvá výjimečný výkon architektury M1 na úplně novou úroveň. A počítá s nároky profesionálních uživatelů. Má až 10 CPU jader, až 16 GPU jader, 16jádrový Neural Engine a vyhrazené mediální enginy, které podporují kódování a dekódování formátů H.264, HEVC a ProRes. S rezervou tak zvládá i ty nejambicióznější projekty.

    M1 Max - Děsivě rychlejší.

    M1 Max je vůbec nejvýkonnější současný čip pro profesionální notebooky. Má 10 CPU jader, až 32 GPU jader a 16jádrový Neural Engine. Grafické úlohy zpracovává dvakrát rychleji než M1 Pro. A má dvojnásobnou propustnost paměti. Navíc obsahuje jeden mediální engine na dekódování a dva enginy na dvakrát rychlejší kódování videa. Plus dva akcelerátory ProResu pro ještě větší výkon při práci s mnoha streamy.

    Vyber si velikost. Vyber si čip. A opři se. Do toho.

    Nový MacBook Pro je k dispozici ve 14palcových a 16palcových velikostech. Oba modely se dají objednat s čipem M1 Pro nebo M1 Max. A nabízejí bezprecedentní stupeň profesionálního výkonu. Takže můžeš manipulovat s milióny polygonů v Cinema 4D. Pracovat ve Final Cutu Pro až se sedmi streamy 8K ProRes videa současně. Nebo provádět color grading 8K 4x4 ProRes videa v HDR. I když máš studio v nedohlednu.
     

    Máme na to celý den.

    Strhující výkon s výdrží baterie, co mění pravidla hry – v tom je kouzlo čipu Apple. Na jedno nabití zkompiluješ až čtyřikrát víc kódu v Xcodu19 nebo můžeš až dvakrát déle upravovat fotky v Lightroomu Classic20. A na rozdíl od jiných notebooků podává MacBook Pro stejně ohromný výkon, ať je připojený do zásuvky, nebo ne.

    Chlazení, až mrazí.

    Vyspělé chladicí soustavy se starají o to, aby počítačem proudilo o 50 procent víc vzduchu, a to i při nižších otáčkách větráčků. A díky úspornosti čipů Apple se při spoustě úloh, co denně zpracováváš, větráčky ani nehnou.

    Jak je rychlý, tak je ohromný.

    SSD úložiště s kapacitou až 8 TB načítá data závratnou rychlostí až 7,4 GB/s.23 Proti předchozí generaci až dvakrát rychleji.24 Takže se ti 8K videa budou otvírat hned a klidně uložíš stovky tisíc RAW fotek najednou.

    XDR. Připoutej si oči.

    Liquid Retina XDR. Vůbec nejlepší displej v notebooku má extrémní dynamický rozsah a kontrastní poměr milión ku jedné. HDR fotky, videa a hry na něm ožívají krásně zářivým podáním světlých tónů, úžasnými detaily v tmavých oblastech a živými, dokonale věrnými barvami. Každý displej je z výroby kalibrovaný a podporuje profesionální referenční režimy pro HDR color grading, fotografii, práci s návrhy a tiskovou produkci.

    ProMotion.

    Na Mac vůbec poprvé přichází technologie ProMotion, díky které je všechno od posouvání webových stránek až po hraní her nádherně plynulé a bezprostřední. Přitom šetří energii. Adaptivní technologie s obnovovací frekvencí až 120 HZ se automaticky přizpůsobuje pohybu obsahu na obrazovce. Střihači videa mají navíc možnost zvolit pevnou obnovovací frekvenci, která jim bude přesně sedět se zpracovávanou stopáží.
     

    • 1 000 nitů trvalý jas
    • 1 600 nitů špičkový jas
    • 10 000 mini-LEDek
    • 1 000 000:1 kontrastní poměr
    • 1 000 000 000 barev

    Kuk. Kamera má 1080p HD.

    Být ve spojení je teď důležitější než kdy dřív. Proto má nová kamera MacBooku Pro dvojnásobné rozlišení 1080p, objektiv s menší clonou, co propouští víc světla, a větší obrazový snímač s citlivějšími pixely. Dosahuje tak dvakrát lepšího výkonu při slabém světle.

    Tři mikrofony studiové kvality. Protože mají mikrofony až o 60 procent nižší šumový práh, dokáže MacBook Pro zachytit i ty nejslabší zvuky. Kromě toho soustava tří mikrofonů používá směrové formování paprsku, takže tvůj hlas vždycky vyzní čistě a jasně.

    Zvuková soustava se šesti repro­duktory. Čtyři woofery v antirezonančním uspořádání dokážou reprodukovat až o půl oktávy hlubší tóny. Vyznění basů v prostoru mají až o 80 procent silnější. A pořádně výkonné tweetery nechávají jasněji a plněji vyznít vokály.

    Prostorový zvuk. Soustava šesti reproduktorů MacBooku Pro v souhře s vyspělými algoritmy podporuje prostorové audio. Při přehrávání hudby nebo videa v Dolby Atmos tak ozvučí celý pokoj sofistikovaným trojrozměrným zvukem. Když k tomu přičteš Liquid Retina XDR displej, dá se říct, že máš svoje vlastní přenosné kino.

    Důležité je to, co nás spojuje.

    Stahuj si fotky a videa pomocí čtečky karet SDXC. Připoj obrazovky nebo monitory k portu HDMI. Poslouchej muziku ze sluchátek připojených k 3,5mm konektoru, který rozpozná sluchátka s vysokou impedancí a automaticky se jim přizpůsobí. Ke třem portům Thunderbolt 4 si připoj vysokorychlostní periferie nebo monitory. A spolehni se na rychlé nabíjení portem MagSafe 3, u kterého oceníš naprosto bezproblémové připojování a odpojování kabelu.

    Ještě víc pixelů než dřív. M1 Max umožňuje připojit až tři Pro Displaye XDR a 4K televizi k tomu. A M1 Pro až dva Pro Displaye XDR.
     

    Pro výkon. Pro klávesnice. Prosím.

    Magic Keyboard poprvé přináší na MacBook Pro funkční klávesy plné výšky, které profesionálové milují. Nově má klávesy pro Spotlight a funkci Nerušit. A Touch ID má nový design s kruhovým profilem pro snadnější a rychlejší bezpečné odemykání Macu otiskem prstu.


    macOS Monterey a čipy Apple. Kráska a zvířata.

    Díky Univerzálnímu ovládání můžeš jednou klávesnicí a myší nebo trackpadem hladce ovládat Mac i iPad.27 Zautomatizuj si komplexní úkoly pomocí Zkratek. Sdílej na FaceTimu obrazovku, sleduj synchronizovaně filmy a seriály s kamarády nebo spolupracuj na projektech. Prohlížej si web ve zdaleka nejlepším Safari. A když se potřebuješ koncentrovat, režim Soustředění k tobě pustí jenom ty aplikace a lidi, co si vybereš.
    Profesionální aplikace. Probuď sílu M1 Pro a M1 Max.

    Přes 10 000 aplikací a plug-inů už je optimalizovaných pro čipy Apple. A Rosetta 2 hladce překládá aplikace navržené pro procesory Intel, aby běžely i na novém MacBooku Pro.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Přenosný počítač
    Modelová řada MacBook Pro
    Velikost displeje 16,2"
    Barva stříbrná
    Velikost úložiště 4 TB
    Typ displeje Liquid Retina XDR
    Rozlišení displeje 3456 × 2234
    Vlastnosti displeje Lesklý, True Tone, široký barevný gamut (P3), Technologie ProMotion s adaptivní obnovovací frekvencí až 120 Hz
    Operační paměť 32 GB
    Úložiště SSD disk
    Procesor M1 Max
    Grafická karta 32jádrová integrovaná v M1 Max
    Jazyk klávesnice česká
    Zabezpečení Touch ID
    Napájení USB-C, MagSafe 3
    Hmotnost 2,1 kg
    Materiál Hliník
    Konektivita Wifi + Bluetooth
    Porty 3,5mm sluchátkový výstup, 3x Thunderbolt / USB 4, HDMI 2.0, SDXC slot na kartu
    Rok uvedení 2021

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Příslušenství

     
    1 240 Kč 

    bez DPH

    1 500 Kč 

    s DPH

     

    -10%

    950 Kč 

    bez DPH

    1 280 Kč 

    s DPH

    1 150 Kč 

    s DPH

    Dokonale padne do SD slotu nových MacBook Pro 14" a 16" z roku 2021.

     
    1 256 Kč 

    bez DPH

    1 520 Kč 

    s DPH

    Dokonale padne do SD slotu nových MacBook Pro 14" a 16" z roku 2021.

     
    1 901 Kč 

    bez DPH

    2 300 Kč 

    s DPH

    Dokonale padne do SD slotu nových MacBook Pro 14" a 16" z roku 2021.

    Akční sleva

    1 446 Kč 

    bez DPH

    1 750 Kč 

    s DPH

    proměnlivé nabíjení do 96W LMP USB-C napájecí adaptér ideální pro MacBook Pro 15" a 16"

    Akční sleva

    1 934 Kč 

    bez DPH

    2 340 Kč 

    s DPH

    proměnlivé nabíjení do 140W LMP USB-C napájecí adaptér s maximálním výstupním výkonem 140 W je ideální pro nabíjení notebooku 16" přes USB-C nebo s dokoupeným magsafe kabelem. Dodržuje nabíjecí standard Power Delivery 3.1 a umožňuje rychlé a spolehlivé nabíjení. Nabíjecí kabel US...

     
    207 Kč 

    bez DPH

    250 Kč 

    s DPH

    vesmírně šedý Připojíte stávající zařízení s USB Type A konektorem k novému zařízení s moderním USB Type C rozhraním.

     
    3 331 Kč 

    bez DPH

    4 030 Kč 

    s DPH

    SSD disk Transcend JetDrive Lite 330 - rozšíření kapacity disku s využitím SD slotu u MacBook Pro. Přesně zapadne so SD slotu a přináší dodatečnou diskovou kapacitu dle vybraného modelu. Poskytují skvělou možnost rychlého upgradu vašeho přístroje v kva...

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.