Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Apple MacBook Pro 14" M1 Pro, 32 GB, 512 GB SSD

8jádrové CPU a 14jádrové GPU, vesmírně šedý, česká klávesnice 
Apple MacBook Pro 14" M1 Pro, 32 GB, 512 GB SSD
Užij si úplně nový MacBook Pro. Je mnohem výkonnější než kdy předtím. Oslňující výkon, obraz i audio.
 
Koncová cena bez DPH
58 625 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
14.00 Kč , DPH:  21%  (Přenosné počítače všechny druhy laptopů, notebook)
Autorský fond
33.00 Kč, DPH:  21%  (HDD zabudované do PC)
Vaše cena  s RP* + AF*
58 094 Kč
DPH
21%
Kód
COMKGP3-32-CZ
Part No.
Z15G000GE

    Popis produktu

    Základní parametry

    • 8jádrové CPU
    • 14jádrové GPU
    • 32 GB jednotné paměti
    • 512GB SSD úložiště¹
    • 16jádrový Neural Engine
    • 14palcový Liquid Retina XDR displej
    • Tři porty Thunderbolt 4, port HDMI, slot na kartu SDXC, port MagSafe 3
    • Magic Keyboard s Touch ID
    • Force Touch trackpad
    • 67W USB-C napájecí adaptér

    Vůbec nejvýkonnější MacBook Pro je tady. Závratně rychlé čipy M1 Pro a M1 Max – první čipy Apple navržené na míru profesionálům – přinášejí převratný výkon a ohromnou výdrž baterie. K tomu přidej fantastický Liquid Retina XDR displej, nejlepší kameru i audio v notebooku Mac a všechny porty, co potřebuješ. Je to první notebook svého druhu. A je to monstrum.

    Pro na Max.

    Čipy M1 Pro a M1 Max škálují skvělou architekturu M1 do nových výšin. A vůbec poprvé přinášejí architekturu systému na čipu (SoC) do profesionálního notebooku. Oba mají víc CPU jader, víc GPU jader a větší jednotnou paměť než M1. K tomu výkonný Neural Engine na turbo výkon v úlohách strojového učení a upgradované mediální enginy s podporou formátu ProRes. M1 Pro a M1 Max dovolují profesionálům dělat věci, na které si dřív museli nechat zajít chuť.
     

    M1 Pro - Děsivě rychlý.

    M1 Pro posouvá výjimečný výkon architektury M1 na úplně novou úroveň. A počítá s nároky profesionálních uživatelů. Má až 10 CPU jader, až 16 GPU jader, 16jádrový Neural Engine a vyhrazené mediální enginy, které podporují kódování a dekódování formátů H.264, HEVC a ProRes. S rezervou tak zvládá i ty nejambicióznější projekty.

    M1 Max - Děsivě rychlejší.

    M1 Max je vůbec nejvýkonnější současný čip pro profesionální notebooky. Má 10 CPU jader, až 32 GPU jader a 16jádrový Neural Engine. Grafické úlohy zpracovává dvakrát rychleji než M1 Pro. A má dvojnásobnou propustnost paměti. Navíc obsahuje jeden mediální engine na dekódování a dva enginy na dvakrát rychlejší kódování videa. Plus dva akcelerátory ProResu pro ještě větší výkon při práci s mnoha streamy.

    Vyber si velikost. Vyber si čip. A opři se. Do toho.

    Nový MacBook Pro je k dispozici ve 14palcových a 16palcových velikostech. Oba modely se dají objednat s čipem M1 Pro nebo M1 Max. A nabízejí bezprecedentní stupeň profesionálního výkonu. Takže můžeš manipulovat s milióny polygonů v Cinema 4D. Pracovat ve Final Cutu Pro až se sedmi streamy 8K ProRes videa současně. Nebo provádět color grading 8K 4x4 ProRes videa v HDR. I když máš studio v nedohlednu.
     

    Máme na to celý den.

    Strhující výkon s výdrží baterie, co mění pravidla hry – v tom je kouzlo čipu Apple. Na jedno nabití zkompiluješ až čtyřikrát víc kódu v Xcodu19 nebo můžeš až dvakrát déle upravovat fotky v Lightroomu Classic20. A na rozdíl od jiných notebooků podává MacBook Pro stejně ohromný výkon, ať je připojený do zásuvky, nebo ne.

    Chlazení, až mrazí.

    Vyspělé chladicí soustavy se starají o to, aby počítačem proudilo o 50 procent víc vzduchu, a to i při nižších otáčkách větráčků. A díky úspornosti čipů Apple se při spoustě úloh, co denně zpracováváš, větráčky ani nehnou.

    Jak je rychlý, tak je ohromný.

    SSD úložiště s kapacitou až 8 TB načítá data závratnou rychlostí až 7,4 GB/s.23 Proti předchozí generaci až dvakrát rychleji.24 Takže se ti 8K videa budou otvírat hned a klidně uložíš stovky tisíc RAW fotek najednou.

    XDR. Připoutej si oči.

    Liquid Retina XDR. Vůbec nejlepší displej v notebooku má extrémní dynamický rozsah a kontrastní poměr milión ku jedné. HDR fotky, videa a hry na něm ožívají krásně zářivým podáním světlých tónů, úžasnými detaily v tmavých oblastech a živými, dokonale věrnými barvami. Každý displej je z výroby kalibrovaný a podporuje profesionální referenční režimy pro HDR color grading, fotografii, práci s návrhy a tiskovou produkci.

    ProMotion.

    Na Mac vůbec poprvé přichází technologie ProMotion, díky které je všechno od posouvání webových stránek až po hraní her nádherně plynulé a bezprostřední. Přitom šetří energii. Adaptivní technologie s obnovovací frekvencí až 120 HZ se automaticky přizpůsobuje pohybu obsahu na obrazovce. Střihači videa mají navíc možnost zvolit pevnou obnovovací frekvenci, která jim bude přesně sedět se zpracovávanou stopáží.
     

    • 1 000 nitů trvalý jas
    • 1 600 nitů špičkový jas
    • 10 000 mini-LEDek
    • 1 000 000:1 kontrastní poměr
    • 1 000 000 000 barev

    Kuk. Kamera má 1080p HD.

    Být ve spojení je teď důležitější než kdy dřív. Proto má nová kamera MacBooku Pro dvojnásobné rozlišení 1080p, objektiv s menší clonou, co propouští víc světla, a větší obrazový snímač s citlivějšími pixely. Dosahuje tak dvakrát lepšího výkonu při slabém světle.

    Tři mikrofony studiové kvality. Protože mají mikrofony až o 60 procent nižší šumový práh, dokáže MacBook Pro zachytit i ty nejslabší zvuky. Kromě toho soustava tří mikrofonů používá směrové formování paprsku, takže tvůj hlas vždycky vyzní čistě a jasně.

    Zvuková soustava se šesti repro­duktory. Čtyři woofery v antirezonančním uspořádání dokážou reprodukovat až o půl oktávy hlubší tóny. Vyznění basů v prostoru mají až o 80 procent silnější. A pořádně výkonné tweetery nechávají jasněji a plněji vyznít vokály.

    Prostorový zvuk. Soustava šesti reproduktorů MacBooku Pro v souhře s vyspělými algoritmy podporuje prostorové audio. Při přehrávání hudby nebo videa v Dolby Atmos tak ozvučí celý pokoj sofistikovaným trojrozměrným zvukem. Když k tomu přičteš Liquid Retina XDR displej, dá se říct, že máš svoje vlastní přenosné kino.

    Důležité je to, co nás spojuje.

    Stahuj si fotky a videa pomocí čtečky karet SDXC. Připoj obrazovky nebo monitory k portu HDMI. Poslouchej muziku ze sluchátek připojených k 3,5mm konektoru, který rozpozná sluchátka s vysokou impedancí a automaticky se jim přizpůsobí. Ke třem portům Thunderbolt 4 si připoj vysokorychlostní periferie nebo monitory. A spolehni se na rychlé nabíjení portem MagSafe 3, u kterého oceníš naprosto bezproblémové připojování a odpojování kabelu.

    Ještě víc pixelů než dřív. M1 Max umožňuje připojit až tři Pro Displaye XDR a 4K televizi k tomu. A M1 Pro až dva Pro Displaye XDR.
     

    Pro výkon. Pro klávesnice. Prosím.

    Magic Keyboard poprvé přináší na MacBook Pro funkční klávesy plné výšky, které profesionálové milují. Nově má klávesy pro Spotlight a funkci Nerušit. A Touch ID má nový design s kruhovým profilem pro snadnější a rychlejší bezpečné odemykání Macu otiskem prstu.


    macOS Monterey a čipy Apple. Kráska a zvířata.

    Díky Univerzálnímu ovládání můžeš jednou klávesnicí a myší nebo trackpadem hladce ovládat Mac i iPad.27 Zautomatizuj si komplexní úkoly pomocí Zkratek. Sdílej na FaceTimu obrazovku, sleduj synchronizovaně filmy a seriály s kamarády nebo spolupracuj na projektech. Prohlížej si web ve zdaleka nejlepším Safari. A když se potřebuješ koncentrovat, režim Soustředění k tobě pustí jenom ty aplikace a lidi, co si vybereš.
    Profesionální aplikace. Probuď sílu M1 Pro a M1 Max.

    Přes 10 000 aplikací a plug-inů už je optimalizovaných pro čipy Apple. A Rosetta 2 hladce překládá aplikace navržené pro procesory Intel, aby běžely i na novém MacBooku Pro.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Přenosný počítač
    Modelová řada MacBook Pro
    Velikost displeje 14,2"
    Barva vesmírně šedá
    Velikost úložiště 512 GB
    Typ displeje Liquid Retina XDR
    Rozlišení displeje 3024 × 1964
    Vlastnosti displeje Lesklý, True Tone, široký barevný gamut (P3), Technologie ProMotion s adaptivní obnovovací frekvencí až 120 Hz
    Operační paměť 32 GB
    Úložiště SSD disk
    Procesor M1 Pro
    Grafická karta 14jádrová integrovaná v M1 Pro
    Jazyk klávesnice česká
    Zabezpečení Touch ID
    Napájení USB-C, MagSafe 3
    Hmotnost 1,6 kg
    Materiál Hliník
    Konektivita Wifi + Bluetooth
    Porty 3,5mm sluchátkový výstup, 3x Thunderbolt / USB 4, HDMI 2.0, SDXC slot na kartu
    Rok uvedení 2021

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Příslušenství

     
    736 Kč 

    bez DPH

    890 Kč 

    s DPH

    černý Obal, který zajístí maximální bezpečnost a přitom je stylový.

     
    736 Kč 

    bez DPH

    890 Kč 

    s DPH

    šedý Obal, který zajístí maximální bezpečnost a přitom je stylový.

     
    1 240 Kč 

    bez DPH

    1 500 Kč 

    s DPH

    pro MacBook Pro 14" Magnetická folie zajistí vaše soukromí při práci.

     
    1 364 Kč 

    bez DPH

    1 650 Kč 

    s DPH

    Apple 67W USB-C napájecí adaptér slouží k rychlému a účinnému nabíjení doma, v kanceláři i na cestách.

     

    -10%

    950 Kč 

    bez DPH

    1 280 Kč 

    s DPH

    1 150 Kč 

    s DPH

    Dokonale padne do SD slotu nových MacBook Pro 14" a 16" z roku 2021.

     
    1 256 Kč 

    bez DPH

    1 520 Kč 

    s DPH

    Dokonale padne do SD slotu nových MacBook Pro 14" a 16" z roku 2021.

     
    1 901 Kč 

    bez DPH

    2 300 Kč 

    s DPH

    Dokonale padne do SD slotu nových MacBook Pro 14" a 16" z roku 2021.

    Akční sleva

    1 446 Kč 

    bez DPH

    1 750 Kč 

    s DPH

    proměnlivé nabíjení do 96W LMP USB-C napájecí adaptér ideální pro MacBook Pro 15" a 16"

    Akční sleva

    1 934 Kč 

    bez DPH

    2 340 Kč 

    s DPH

    proměnlivé nabíjení do 140W LMP USB-C napájecí adaptér s maximálním výstupním výkonem 140 W je ideální pro nabíjení notebooku 16" přes USB-C nebo s dokoupeným magsafe kabelem. Dodržuje nabíjecí standard Power Delivery 3.1 a umožňuje rychlé a spolehlivé nabíjení. Nabíjecí kabel US...

    Akční sleva

    1 231 Kč 

    bez DPH

    1 490 Kč 

    s DPH

    proměnlivé nabíjení do 67W LMP USB-C napájecí adaptér ideální pro MacBook Pro 13" a 14" a MacBook Air 2018 a novější.

     
    207 Kč 

    bez DPH

    250 Kč 

    s DPH

    vesmírně šedý Připojíte stávající zařízení s USB Type A konektorem k novému zařízení s moderním USB Type C rozhraním.

     
    736 Kč 

    bez DPH

    890 Kč 

    s DPH

    temně modrý Obal, který zajístí maximální bezpečnost a přitom je stylový.

     
    917 Kč 

    bez DPH

    1 110 Kč 

    s DPH

    černý Odolná, elegantní taška na notebook s kapsou na příslušenství a další drobnosti.

     
    917 Kč 

    bez DPH

    1 110 Kč 

    s DPH

    růžový Odolná, elegantní taška na notebook s kapsou na příslušenství a další drobnosti.

     
    917 Kč 

    bez DPH

    1 110 Kč 

    s DPH

    stříbrně šedý Odolná, elegantní taška na notebook s kapsou na příslušenství a další drobnosti.

     

    -11%

    818 Kč 

    bez DPH

    1 110 Kč 

    s DPH

    990 Kč 

    s DPH

    temně modrý Odolná, elegantní taška na notebook s kapsou na příslušenství a další drobnosti.

     
    917 Kč 

    bez DPH

    1 110 Kč 

    s DPH

    bronzový Odolná, elegantní taška na notebook s kapsou na příslušenství a další drobnosti.

     
    3 331 Kč 

    bez DPH

    4 030 Kč 

    s DPH

    SSD disk Transcend JetDrive Lite 330 - rozšíření kapacity disku s využitím SD slotu u MacBook Pro. Přesně zapadne so SD slotu a přináší dodatečnou diskovou kapacitu dle vybraného modelu. Poskytují skvělou možnost rychlého upgradu vašeho přístroje v kva...

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.