Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Apple AirPods (2016), bezdrátová sluchátka s mikrofonem

Apple AirPods (2016), bezdrátová sluchátka s mikrofonem
AirPods jednou provždy změní to, jak používáš sluchátka. Kdykoli je vytáhneš z nabíjecího pouzdra, hned se zapnou a připojí k tvému iPhonu, Apple Watch, iPadu nebo Macu. Zvuk začne hrát, jakmile si je dáš do uší, a přeruší se, když je vyndáš.
 
Koncová cena bez DPH
4 123 Kč
Výrobce
Apple pro iOS
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.10 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená malá zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
3 298 Kč
DPH
21%
Kód
COMMEF2
Part No.
MMEF2ZM/A

    Popis produktu

    AirPods jednou provždy změní to, jak používáš sluchátka. Kdykoli je vytáhneš z nabíjecího pouzdra, hned se zapnou a připojí k tvému iPhonu, Apple Watch, iPadu nebo Macu. Zvuk začne hrát, jakmile si je dáš do uší, a přeruší se, když je vyndáš.

    Zamotají ti hlavu. Bez drátů. Bez námahy.
    Jen je vytáhni a jsou připravené k použití se všemi tvými zařízeními. Dej si je do uší a hned se připojí. Začni mluvit a bude ti krásně rozumět. Představujeme AirPods. Snoubí jednoduchost s technologií jako nikdy dřív. A pak, že kouzla neexistují.

    Bezdrátové pecky. Konečně rozuzlené.
    Nastaví se jedním klepnutím, pak zůstávají automaticky zapnuté a neustále připojené. A stejně snadno se používají. Poznají, když je máš v uších, a pozastaví přehrávání, když je vyndáš. Stejně kouzelně se chovají, ať posloucháš hudbu z iPhonu, Apple Watch, iPadu, nebo Macu.

    Co tam dělá čip? Spoustu věcí.
    Všechny převratné funkce AirPods vykonává čip W1 vlastní konstrukce Apple. Stará se o mimořádně účinné bezdrátové připojení a výborný zvuk. A pracuje s baterií tak šetrně, že na jedno nabití můžeš poslouchat až 5 hodin. Jeho výkon je na tak malé zařízení neslýchaný.

    Nabito na 24 hodin.
    AirPods vydrží hrá na jedno nabití až celých 5 hodin. A aby stačily tvému rytmu, jejich bezdrátové nabíjecí pouzdro má kapacitu na několik dalších nabití. Celkem tak máš energii na víc než 24 hodin. Potřebuješ rychle dobít baterky? V pouzdru se ti pecky za 15 minut nabijí až na 3 hodiny poslechu. Baterii si zkontroluješ tak, že AirPods podržíš u iPhonu.

    Průzračně čistý zvuk.
    Hudba, filmy i všechno ostatní se ti bude dobře poslouchat. AirPods produkují bohatý zvuk ve vysoké kvalitě kodeku AAC. A aby tě bylo při hovoru slyšet, dva mikrofony s formováním paprsku odfiltrují hluk v pozadí.

    Nastaví se samy. Přepnou jako nic.
    AirPods se automaticky propojí se všemi tvými zařízeními Apple. Jsou současně připojené k iPhonu i Apple Watch a zvuk se mezi zařízeními přepíná okamžitě. Chceš poslouchat Mac nebo iPad? Stačí na něm zvolit AirPods.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.