Powered by Smartsupp

Získejte 10% slevu na Apple počítače pro studenty a učitele. Jen do konce září 2023. Pro získání slevy použijte slevový kupón BTS2023. Nárok na slevu je nutno doložit kartou ISIC/ITIC či potvrzením o studiu.

Prodejem počítačů Apple se zabýváme již od roku 1998. Od přímého vstupu společnosti Apple na český trh jsme také významným autorizovaným prodejcem této značky. Pod značkou Qstore jsme provozovali síť prodejen Apple Premium Reseller, nyní se zaměřujeme více na firemní klientelu.
Prodáváme celý sortiment Applu, specializujeme se na počítače a konfigurace na přání (CTO Apple).
Držíme nejširší nabídku Apple konfigurací skladem.
Nabízíme upgrade a opravy počítačů Apple, upgrade pamětí, disků, výměny baterií, instalace a čištění počítačů. Zajišťujeme zápůjčky, poradenství a správu počítačů pro malé a střední firmy.S iPhonem jde všechno líp.
iPhone se díky iOS snadno používá, má odolnou konstrukci, ohromný a účelný výkon, vyspělé funkce na ochranu soukromí a zabezpečení. Je úplně jinde než ostatní smartphony. A díky aplikaci Přechod na iOS se na iPhone dá i snadno přejít.

Zobrazit víceZobrazit méně
 
Filtrace

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.