Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Apogee One

Apogee One
Apogee ONE je kapesní mikrofon s USB zvukovou kartou pro pocítace APPLE, AD/DA prevodník s mikrofonem. Interní mikrofon, možnost pripojení externího mikrofonu, jednokanálový nástrojový vstup a stereo výstup.
 
Koncová cena bez DPH
6 256 Kč
Výrobce
Audio
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
DPH
21%
Kód
APOne
Part No.
One

    Popis produktu

    Apogee ONE je kapesní mikrofon s USB zvukovou kartou pro pocítace APPLE, AD/DA prevodník s mikrofonem. Interní mikrofon, možnost pripojení externího mikrofonu, jednokanálový nástrojový vstup a stereo výstup. Kompatibilita OS X Pro Tools 9, Garage band, Logic a další CoreAudio aplikace.

    ONE nabízí vestavený kondenzátorový mikrofon a také excelentní mikrofonní vstup s XLR konektorem vybavený fantomovým napájením a citlivostí 63dB. ONE vám umožní náhrávat zpev a zároven prehrávat již nahraný materiál s nízkou latencí, anebo porizovat živou nahrávku koncertu, zkoušky a pod.

    Hudba

    Další možností ONE je "Jack vstup" s vysokou impedancí, urcený pro prímé pripojení nástroje (kytara, basa, klávesy... ) Proste se pripojíte a mužete nahrávat prímo do vaší oblíbené Mac audio aplikace (kompatibilní s Core Audio) Logic, Logic Express, Cubase, Nuendo apod.


    Poslech

    Poslouchat mužete pres 1/8” jack výstup a vaše aktivní reprosoustavy (nebo pres koncový zesilovac), nebo použít sluchátka. ONE poskytuje zvukovou kvalitu zarucenou znackou Apogee. Multifunkcní rotacní ovladac vám pak umožní nejen prepínat mezi sluchátky a linkovým výstupem, ale i ovládání hlasitosti a mute playbacku. Kvalita a jednoduchost ovládání pak tvorí ideální celek nejen pro nahrávání hudby, ale i dokonalý poslech hudby treba z CD nebo iTunes.


    Nahrávání a podcasting

    Spolu s príkladnou zvukovou kvalitou a "vychytanými" ovládacími funkcemi a predevším zabudovaným mikrofonem tvorí ONE nový etalon snadnosti nahrávání . Absolutní softwarová integrace s Apple OS X a aplikacemi GarageBand, Logic a Soundtrack Pro delá z One, který byl designován pro spolupráci s Mac pocítaci , nejsnáze použitelnou zvukovou kartu s mikrofonem pro Apple vubec.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.