Powered by Smartsupp

Adobe Acrobat Standard DC WIN ENG COM

RENEWAL L-1 1-9 (12 měsíců). 
Adobe Acrobat Standard DC WIN ENG COM
Obnovení komerční licence Acrobat Standard v cenové kategorii Level 1.
 
5 340 Kč
4 413  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
65234090BA01A12-12
Part No.
65297913BA01A12

    Popis produktu

    Adobe Acrobat Standard DC WIN ENG COM TEAM RENEWAL L-1 1-9 (12 měsíců) je obnovení elektronické licence Acrobatu Standard DC po dobu 1 roku v anglickém jazyce (IE - International English).

    SAMOSTATNÉ APLIKACE ("SINGLE APPS"). Nyní mají zákazníci 2 volby, buď si zakoupit Cloud (předplatné) na 1 rok na celé portfolio "CC" aplikací (Creative Cloud for Teams) nebo jen samostatné aplikace za výhodnější cenu. Při nákupu dvou a více samostatných aplikací již doporučujeme zvážit nákup celé kolekce programů "CC".

    Pro objednání Adobe Creative Cloudu (koncový uživatel) je třeba udělat první krok, kterým je registrace do licenčního programu VIP (Value Incentive Plan). Pro pozvání do VIP programu kontaktujte produktového manažera tohoto produktu (viz níže). Teprve po tomto kroku bude umožněno objednávat Cloud licence (subscription).

    Adobe Creative Cloud ("CC") je dostupný buď v anglické verzi nebo multijazykové, která obsahuje mimo další jazyky (vč. Middle East s podporou arabštiny či hebrejštiny) i české verze těch aplikací, které jsou běžně např. v CS6 Master Collection CZ a jsou lokalizovány (Photoshop, Illustrator, InDesign atd.). Nyní nově obsahuje nové verze "CC", které jsou nastupnickými verzemi po CS6.

    Adobe Creative Cloud se zakupuje vždy na maximálně 12 (při novém VIP kontraktu i minimálně 12) kalendářních měsíců s tím, že pokud již je zákazník členem VIP programu, vlastní tedy nějakou licenci Cloudu z předchozího období, může si zakoupit jakýkoliv počet dalších Cloud licencí, avšak vždy jen do konce výročí původní licence Cloudu, aby bylo navázáno kontinuálně na stávající kontrakt.

    Příklad: Zákazník vlastní již 3 měsíce licenci Adobe Creative Cloud for Teams. Nyní má zájem o další licenci. Zakoupí tedy další novou licenci Cloudu, a to na 9 měsíců. Obě licence tedy expirují ve stejný měsíc. A obě je také možné obnovit zároveň ve stejnou chvíli na další období jednoho roku. Pro položku na 9 měsíců je určena tedy ceníková položka (naleznete v sekci dokoupení licencí).

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná
    Typ licence Předplatné
    Verze softwaru Prodloužení licencí
    Operační systém Win
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce Adobe

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.