Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

XRite i1Display Pro

XRite i1Display Pro
Profesionální zařízení pro kalibraci monitorů a datových projektorů.
 
Koncová cena bez DPH
5 494 Kč
Výrobce
X-Rite
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg počítačové)
Vaše cena  s RP*
5 256 Kč
DPH
21%
Kód
MOEODIS3
Part No.
EODIS3

    Popis produktu

    X-Rite i1Display Pro je profesionální zařízení pro kalibraci monitorů a datových projektorů. Zařízení se sestává ze samotného kolorimetru i1Display Pro se zcela technologicky novými optickými systémy včetně rozšířeného filtru (přístroj je rychlejší a barevně přesnější) a oblužným softwarem i1Profiler, který vás automaticky provede procesem kalibrace a po úspěšném zkalibrování zavede vytvořený ICC profil do systému počítače. Kolorimetr i1Display Pro je vybaven držáčkem na monitory, difuzorem pro měření okolního osvětlení a USB kabelem pro připojení k počítači. Licence pro software je dána kolorimetrem i1Display Pro.

    Zařízení je vhodné pro kalibraci všech nových technologicky vyspělých monitorů včetně LED a širokogamutových LCD. Využití najde u náročných fotografů, designérů a profesionálů v předtiskové přípravě, kteří potřebují co nejvyšší barevnou věrnost na svých monitorech, přenosných počítačích či projektorech. Programová aplikace PANTONE Color Manager slouží k aktualizaci knihoven přímých barev ve vašich aplikacích (Adobe, Quark, Corel).

     

     

    i1Display Pro funkce a vlastnosti:

    • Kalibrace monitoru a projektoru
    • Nastavení bílého bodu, jasu, kontrastu, gammy a více...
    • Měření, korekce a kontrola okolních světelných podmínek
    • Flare CorrectTM
    • PANTONE spot color optimization


    Výhody i1Display Pro oproti i1Display Studio - přístroj i1Display Pro samotný měří 5x rychleji než Display Studio. Software i1Profiler umožňuje s i1 Display Pro navíc oproti i1Studio software (i1 Display Studio) nastavit u bílého bodu barevnou teplotu nebo xy, měření jiného monitoru nebo papíru, nastavit u jasu uživatelsky 80-250 cd/m2, měření jiného monitoru nebo papíru, optimalizaci na základě PANTONE barev, optimalizaci na základě obrazu, ověření vytvořeného profilu pomocí dE (přímé barvy), pomocí dE (obrazu), uživatelsky definované odchylky, test rovnoměrnosti kalibrace monitoru a další funkce.
     

    Pro filmaře a nejnáročnější fotografy co hledají pokročilé možnosti a maximální kontrolu monitorů, doporučujeme zauvažovat nad i1Display Pro Plus.

     

    Balení obsahuje:

    • kolorimetr i1Display Pro
    • i1Profiler software
    • PANTONE Color Manager.


    Systémové požadavky:
    Operační Systém:  Microsoft Windows 7® 32 nebo 64 bit (všechny systémy s posledními service packy), Windows 8® 32 nebo 64 bit, Windows 8.1® 32 nebo 64 bit, Windows 10® 32 nebo 64 bit,
    Procesor: Intel® Core 2 Duo CPU nebo lepší nebo AMD Athlon™ XP a lepší,
    Úložiště: 500MB místa na disku,
    Monitor: s rozlišením 1024 x 768 pixelů nebo větším
    Další: napájený USB port, kalibrace dvou monitorů vyžaduje dvě videokarty nebo duální videokartu s podporou duální video LUT, DVD mechanika nebo internetové připojení pro softwarové updaty, uživatel s administrátorským přístupem.
     

    Mac:
    Operační Systém: OS X 10.13x, 10.14x  nebo 10.15x (aktualizovaný)
    Procesor: Intel® Core 2 Duo CPU nebo lepší nebo AMD Athlon™ XP a lepší,
    Úložiště: 500MB místa na disku,
    Monitor: s rozlišením 1024 x 768 pixelů nebo větším
    Další: napájený USB port, kalibrace dvou monitorů vyžaduje dvě videokarty nebo duální videokartu s podporou duální video LUT, DVD mechanika nebo internetové připojení pro softwarové updaty, uživatel s administrátorským přístupem.

    Českou uživatelskou příručku (25.9.2014) v PDF si lze stáhnout v nízkém rozlišení zde (434 kB) a ve vysokém rozlišení zde (34,9 MB).
    Stručnou českou uživatelskou příručku v PDF si lze stáhnout zde (442 kB).
     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Kalibrace

    Co kalibruje LCD, Projektor
    Kalibrační zařízení Kolorimetr
    Užití Profesionální
    Připojení USB
    Druh zařízení Ruční

    Všechny produkty

    Výrobce X-Rite

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.