Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

XRite Eye-One Display LT Demo

XRite Eye-One Display LT Demo
XRite Eye-One Display LT má více rozšířených funkcí než má zařízení huey. Eye-One Display LT je zařízení určené ke kalibraci všech typů LCD a CRT monitorů (včetně notebooků). Programové vybavení dodávané jako součást tohoto balíčku provede uživatele ce...
 
Koncová cena bez DPH
992 Kč
Výrobce
XRite
DPH
21%
Kód
MOEODLT
Part No.
EODLT

    Popis produktu

    XRite Eye-One Display LT má více rozšířených funkcí než má zařízení huey. Eye-One Display LT je zařízení určené ke kalibraci všech typů LCD a CRT monitorů (včetně notebooků s výjimkou širokogamutových monitorů). Programové vybavení dodávané jako součást tohoto balíčku provede uživatele celým procesem kalibrace, výsledkem budou konsistentní a předvídatelné barvy na monitoru v několika jednoduchých krocích. Eye-One Display LT také může být využit ke kalibraci více monitorů, které jsou připojeny k jedné pracovní stanici. Cena tohoto zařízení odpovídá ideální volbě kreativního profesionála, který později může upgradovat na vyšší plně profesionální verzi zařízení - Eye-One Display 2. Eye-One Display LT zobrazí report vytvořeného profilu monitoru, který ukazuje teplotu chromatičnosti, luminanci a gamu monitoru. Eye-One Display LT vyžaduje: Mac OSX 10.3 a vyšší nebo Windows 2000 a XP.

    Česká uživatelská příručka je k dispozici v nízkém náhledovém rozlišení zde (2,3 MB) a dále ve vysokém rozlišení zde (42,7 MB).

    Poznámka: produkt je také označován jako i1 Display LT.

    Produkt byl výjimečně použit na demonstrační účely. Eye One Display LT není určen pro moderní širokogamutové monitory! Skladem máme jeden kus.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.