Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

XRite ColorMunki Smile

XRite ColorMunki Smile
XRite ColorMunki Smile je základní řešení pro kalibraci monitorů. Je určeno fotografům, kteří mají fotografování jako koníčka, designérům či webovým vývojářům, kteří chtějí mít jistotu, že na svém monitoru vidí správně podané barvy. Obsahuje kolorimetr...
 
Koncová cena bez DPH
2 784 Kč
Výrobce
XRite
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg počítačové)
Vaše cena  s RP*
2 686 Kč
DPH
21%
Kód
MOCMUNSML
Part No.
CMUNSML

    Popis produktu

    XRite ColorMunki Smile je základní řešení pro kalibraci monitorů. Je určeno fotografům, kteří mají fotografování jako koníčka, designérům či webovým vývojářům, kteří chtějí mít jistotu, že na svém monitoru vidí správně podané barvy. Obsahuje kolorimetr ColorMunki Smile, software pro kalibraci monitorů, závažíčko a jednoduchou uživatelskou příručku. Váha: 308 gramů, velikost: 192mm x 142mm x 52mm. S pomocí XRite ColorMunki Smile lze kalibrovat LCD & LED monitory, notebooky či stolní počítače s pomocí intuitivního a jednoduchého uživatelského rozhraní bez nutnosti znalosti správy barev. K dispozici jsou názorná videa (v angličtině). Systémové požadavky:
    Windows: Microsoft Windows 7® 32 nebo 64 bit (všechny systémy s posledními service packy), Windows 8® 32 nebo 64 bit, Windows 8.1® 32 nebo 64 bit, Microsoft Windows 10® 32 nebo 64 bit, Intel® Core 2 Duo CPU nebo lepší nebo AMD Athlon™ XP a lepší, 500MB místa na disku, napájený USB port, kvalitní monitor s rozlišením 1024 x 768 pixelů nebo větším, kalibrace dvou monitorů vyžaduje dvě videokarty nebo duální videokartu s podporou duální video LUT, DVD mechanika nebo internetové připojení pro softwarové updaty, uživatel s administrátorským přístupem.
    Mac: OS X10.7.x, or 10.8.x, 10.9.x, 10.10x, 10.11x, nebo 10.12x, Intel® Core 2 Duo CPU nebo lepší, více než 500 MB místa na disku, napájený USB port, monitor s rozlišením alespoň 1024 x 768 bodů nebo větším, kalibrace dvou monitorů vyžaduje dvě videokarty nebo duální videokartu s podporou duální video LUT, DVD mechanika nebo internetové připojení pro softwarové updaty, uživatel s administrátorským přístupem.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.