Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

manažer nepřiřazen

info@quentin.cz

Xerox Phaser 7800DN, barevná HiQ LED tiskárna A3+, 45 str/min, PS3, síť, duplex

Xerox Phaser 7800DN, barevná HiQ LED tiskárna A3+, 45 str/min, PS3, síť, duplex
Nepřekonatelný barevný tisk. Prvotřídní flexibilita médií. Profesionální technologie správy barev. Toto jsou hlavní měřítka tiskárny Phaser 7800, jediné tiskárny formátu A3++ ve své třídě, která poskytuje kompletní sadu pokročilých funkcí nutných ve vě...
 
Koncová cena bez DPH
132 324 Kč
Výrobce
Xerox
Záruka
12 Měsíců
Recyklační poplatek
12.00 Kč , DPH:  21%  (Laserová tiskárna)
Autorský fond
714.00 Kč, DPH:  21%  (Tiskárny BEZ ink.tech. 100001-150000 Kč)
Vaše cena  s RP* + AF*
121 476 Kč
DPH
21%
Kód
TX7800
Part No.
7800V_DN

    Popis produktu

    Phaser 7800 je profesionální grafická barevná tiskárna, nástupce populárního modelu Phaser 7760. Je určena do prostředí zvýšených nároků na kvalitu tisku, správu barev a produktivitu. Maximální formát média je SRA3, včetně podpory formátu typu “banner” s délkou až 1 200 mm. Výhodou modelu Phaser 7800 je kromě již zmíněné kvality tisku a produktivity také možnost tisknout na papír velmi vysoké gramáže. Standardní provedení potiskne papír až do gramáže 350 g/m2, automatický oboustranný tisk až do 250 g/m2. S rozšiřující sadou pro těžká média je gramáž automatického oboustranného tisku zvýšena až na 300 g/m2. Dalším prvkem volitelné výbavy je aplikace pro správu barev, kalibrace a profilování tiskárny i monitoru (displeje) PhaserMatch 5.0 dodávaná v sadě se spektrofotometrem PhaserMeter by X.Rite.

    Nepřekonatelný barevný tisk. Prvotřídní flexibilita médií. Profesionální technologie správy barev.
    Toto jsou hlavní měřítka tiskárny Phaser 7800, jediné tiskárny formátu A3++ ve své třídě, která poskytuje kompletní sadu pokročilých funkcí nutných ve většině dnešních grafických prostředí. Díky moderním technologiím barevné tiskárny Phaser 7800 konečně mohou firmy, které vytvářejí velké množství materiálů s vysokým rozlišením, jako například reklamní agentury, grafická studia, marketingové společnosti, fotografická studia, zpracovávat převážnou část důležitých tiskových úloh vlastními prostředky.

    • Skutečné rozlišení 1 200 x 2 400 dpi.
    Barevná tiskárna Phaser 7800 přináší vysoké rozlišení tisku, díky kterému budou vaše obrázky, fotografie a grafika realistické, text a detaily jemných čar ostré.
    • Vždy stejné barvy podle vašeho očekávání. Kalibrovaná simulace barev PANTONE® a technologie korekce barev společnosti Xerox vždy splní vaše očekávání, zatímco technologie Adobe® PostScript®3™ zajistí kompatibilitu, na kterou se můžete spolehnout.
    • Vidět znamená věřit. Udělejte dojem na své klienty a potencionální zákazníky tištěnými materiály v kvalitě, kterou vám dosud mohlo nabídnout pouze profesionální tiskové centrum.
    Tiskárna Phaser 7800 vytváří lesklé živé bravy, temné syté odstíny černé a velmi jemné barevné přechody bez pruhů, páskování a čar.
    • Zanechejte dojem. Úžasná kvalita barev je jen jednou z podmínek dokonalého výsledku. Pokročilá technologie soutisku zajišťuje čisté okraje objektů a brání tvorbě mezer mezi sousedícími barvami. Navíc bude černý text na barevném pozadí a barevný text na černém pozadí vždy ostrý a čistý.
    • Pokročilá technologie tisku. Barevná tiskárna Phaser 7800 disponuje vysoce kvalitní tiskovou jednotkou Xerox s technologií HiQ LED, která umožňuje lepší rozlišení a rastrování a zajišťuje přesnou registraci barev.

    Barevná tiskárna Phaser 7800 obsahuje působivou sadu standardních funkcí, které umožní snížit dopad provozu vaší kanceláře na životní prostředí.
    • EA Toner. EA Toner s technologií nízkého bodu tání dosahuje minimální teploty tání při teplotě o 20 °C nižší než běžné tonery, a šetří tak energii.
    • Nižší spotřeba papíru. Díky automatickému oboustrannému tisku spotřebujete méně papíru, a ušetříte tak peníze.
    • Vysoce kvalitní tiskovy´ stroj s technologií HiQ LED. Osvědčené vysoce kvalitní tiskové stroje s technologií HiQ LED spotřebují minimum energie, potřebují méně místa a jejich provoz je tichý.
    • Fixační jednotka s indukčním ohřevem. Výkonná indukční fixační jednotka spotřebuje v pohotovostním režimu podstatně méně energie než běžné fixační jednotky a k uvedení do chodu jí postačí 15 sekund.

    Výkonný prvotřídní software pro správu barev vám dá k dispozici další profesionální grafické a marketingové možnosti.
    Software PhaserMatch® 5.0 s přístrojem pro měření barev PhaserMeter® od společnosti X-Rite.
    Pro grafiky a profesionály pracující s barvami je velmi důležitá správa barev.
    Barvy zobrazené na monitoru musí být spolehlivě a přesně reprodukovány na tištěném materiálu a zároveň musí být stejně přesné při tisku na jakémkoli dalším výstupním zařízení, ať už místním nebo vzdáleně připojeném.
    Software pro kalibraci a správu barev PhaserMatch 5.0 vám přináší jistotu konzistence barev.
    Software PhaserMatch 5.0 je standardem u konfigurace Phaser 7800GX (je volitelný u konfigurací DN a DX), přináší další možnosti řízení barev a pomáhá zachovat přesnost barev.
    Spolehlivým, předvídatelným a opakovatelným nastavením barev zajišťuje stabilitu celého procesu.
    Disponuje navíc multifunkčním přístrojem pro měření barev PhaserMeter®.
    Tento přístroj vám pomůže nejen s kalibrací a profilováním tiskárny Phaser 7800, ale i vašeho monitoru.
    Software PhaserMatch 5.0 zahrnuje tyto výhody:
    • kalibraci barev pro přesné a spolehlivé výsledky,
    • zajistí opakovatelnost výsledků – ušetří vám čas i peníze,
    • možnost tvorby validačních tisků v souladu s tiskovými normami,
    • méně iterací a jistota, že barvy výtisku budou odpovídat zvoleným standardům

    • Rychlý tisk. Tiskárna Phaser 7800 vám pomůže dodržet termíny díky vysoké rychlosti černobílého i barevného tisku, a to 45 str./min.
    • Velmi výkonné zařízení. Tiskárna Phaser 7800 s procesorem o frekvenci 1,33 GHz, pamětí o velikosti 2 GB a standardním pevným diskem s kapacitou 160 GB je navržena tak, aby zvládla stálý přísun tiskových úloh s vysokým rozlišením.
    • Standardní oboustranný tisk. Automatický oboustranny´ tisk se stává standardem – je flexibilnější a snižuje spotřebu papíru.
    Oboustranný tisk je navíc v případě tiskárny Phaser 7800 stejně rychlý jako jednostranný tisk. Úspora tedy není na úkor efektivity.
    Díky volitelné sadě pro extra těžká média můžete tisknout oboustranné materiály na standardní média nebo uživatelské formáty médií s gramáží až 300 g/m2. Žádná jiná tiskárna v této třídě neumožňuje pracovat s takto širokou škálou těžkých médií.
    • Dlouhá životnost. Barevná tiskárna Phaser 7800 je navržena tak, aby odolala používání při jednorázové špičkové pracovní zátěži až 225 000 stránek za měsíc a po mnoho let sloužila, jak nejlépe je to možné.
    • Naprostá jistota. Na tiskárnu Phaser 7800 se vztahuje jednoletá záruka na opravu na pracovišti zákazníka pro případ, že by se náhodou vyskytl problém.
    Volitelnou součástí je čtyřleté plné servisní zabezpečení FSMA poskytující nejlepší možnou cenu výtisku a naprostou jistotu provozuschopnosti.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Technologie tiskárny LED - laserová
    Velikost výstupu A3+
    Rozhraní USB + Ethernet
    Barevnost 4 - CMYK
    dpi rozlišení 2400 x 1200
    Příslušenství tiskáren duplex

    Software

    Operační systém Mac/Win

    Příslušenství

     
    746 Kč 

    bez DPH

    903 Kč 

    s DPH

    Xerox Colotech+ je papír nejvyšší kvality hlazený speciálními válci pro dosažení maximálně hladkého povrchu. Je speciálně vyvinut pro barevný digitální tisk. Vysoká bělost, extrémní hladkost, nejkvalitnější plnění a povrchová stálost zajišťují ostrý ti...

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.