Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite eXact Advanced + Scan

X-Rite eXact Advanced + Scan
XRite eXact Advanced je výhodný bundle přístroj eXact Advanced a Scan - příslušenství ke skenování stripů. XRite eXact je technologicky nejnovějším ručním a přenosným densitometrem, který kombinuje svou sílu přesným měřením a ergonomickým zpracováním p...
 
Koncová cena bez DPH
184 207 Kč
Výrobce
XRite
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
MONGHXRFx0y
Part No.
NGHXRFx0E

    Popis produktu

    X-Rite eXact Advanced je výhodný bundle přístroj eXact Advanced a Scan - příslušenství ke skenování stripů.

    XRite eXact je technologicky nejnovějším ručním a přenosným densitometrem, který kombinuje svou sílu přesným měřením a ergonomickým zpracováním přístroje samotného. A to vše s uživatelsky přívětivým rozhraním a všemi potřebnými funkcemi, které jsou potřeba při ověřování a měření tisku. Verze Standard a Advanced jsou vybaveny dalšími speciálními knihovnami barev. Všechny tři modely jsou sestrojeny z odolného hliníkového rámu. eXact podporuje nyní všechny měřící mody v souladu s normou ISO 13655:2009 (M0, M1, M2 a M3).

    Tato verze X-Rite eXact Standard neobsahuje rozhraní Bluetooth.

    X-Rite eXact Standard a eXact Advanced oproti základní verzi obsahují: knihovny barev Plus series a Pantone Goe (coated a uncoated), reference G7, PSO a JapanColor.

    Balení obsahuje: obal, dokovací stanice, napájecí zdroj, USB kabel, uživatelská příručka, CD s dokumentací a školením, software eXact Manager a DataCatcher. Dále obsahuje: skenovací nástavec a podložku, uživatelskou příručku a software DataMeasure Software.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    spektrofotometry.php
    Infor.-URL2
    xrite-exact

    Příslušenství

     
    187 017 Kč 

    bez DPH

    226 290 Kč 

    s DPH

    bez Blootooth. Spektrofotometr pro kontrolu kvality tisku v ofsetové a digitální tiskárně.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.