Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite ColorMunki Display + ColorChecker Passport Bundle

X-Rite ColorMunki Display + ColorChecker Passport Bundle
Výhodný bundle produktu X-Rite ColorMunki Display a X-Rite ColorChecker Passport. ColorMunki Display (nezaměňovat s přístroji ColorMunki Photo nebo Design) je zcela nové zařízení pro rychlou kalibraci monitorů a datových projektorů pomocí jednoduchého ...
 
Koncová cena bez DPH
6 783 Kč
Výrobce
XRite
Recyklační poplatek
1.70 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
6 388 Kč
DPH
21%
Kód
MOXRIT359
Part No.
XRIT359

    Popis produktu

    Výhodný bundle produktu X-Rite ColorMunki Display a X-Rite ColorChecker Passport.

    ColorMunki Display (nezaměňovat s přístroji ColorMunki Photo nebo Design) je zcela nové zařízení pro rychlou kalibraci monitorů a datových projektorů pomocí jednoduchého uživatelského rozhraní a průvodce. Zařízení se sestává ze samotného kolorimetru ColorMunki Display se zcela technologicky novými optickými systémy včetně rozšířeného filtru (přístroj je rychlejší a barevně přesnější) a oblužným softwarem ColorMunki, který vás automaticky provede procesem kalibrace a po úspěšném zkalibrování zavede vytvořený ICC profil do systému počítače. Kolorimetr ColorMunki Display je vybaven držáčkem na monitory, difuzorem pro měření okolního osvětlení a USB kabelem pro připojení k počítači. Licence pro software je dána kolorimetrem ColorMunki Display. Zařízení je vhodné pro kalibraci všech nových technologicky vyspělých monitorů včetně LED a širokogamutových LCD. Využití najde u poloprofesionálů, kteří potřebují barevnou věrnost pro náhledy budoucích výsledků, fotografů či designérů.

    Balení obsahuje: kolorimetr ColorMunki a programové vybavení ColorMunki.

    Systémové požadavky:
    Windows: Microsoft Windows 7® 32 nebo 64 bit (všechny systémy s posledními service packy), Windows 8® 32 nebo 64 bit, Windows 8.1® 32 nebo 64 bit, Windows 10® 32 nebo 64 bit, Intel® Core 2 Duo CPU nebo lepší nebo AMD Athlon™ XP a lepší, 500MB místa na disku, napájený USB port, kvalitní monitor s rozlišením 1024 x 768 pixelů nebo větším, kalibrace dvou monitorů vyžaduje dvě videokarty nebo duální videokartu s podporou duální video LUT, DVD mechanika nebo internetové připojení pro softwarové updaty, uživatel s administrátorským přístupem.
    Mac: OS X 10.7.x, or 10.8.x, 10.9.x, 10.10.x, 10.11.x, Intel® Core 2 Duo CPU nebo lepší, více než 500 MB místa na disku, napájený USB port, monitor s rozlišením alespoň 1024 x 768 bodů nebo větším, kalibrace dvou monitorů vyžaduje dvě videokarty nebo duální videokartu s podporou duální video LUT, DVD mechanika nebo internetové připojení pro softwarové updaty, uživatel s administrátorským přístupem.

    Čskou uživatelskou příručku (2.7.2014) - lze stáhnout v nízkém rozlišení zde a v tiskovém rozlišení zde.

    Jednoduchou českou uživatelskou příručku v PDF si lze stáhnout zde (442 kB).

    XRite ColorChecker Passport je silný nástroj, je určen fotografům, kteří hledají barevnou věrnost, konzistentní barvy a kreativní flexibilitu. XRite ColorChecker obsahuje tři kalibrační terče pro všechny druhy kalibrací v RAW pracovním workflow. XRite ColorChecker v kombinaci s příslušnou Adobe aplikací (Photoshop, Lightroom, Photoshop Elements) zvýší rychlost zpracování obrázků v celém procesu a jejich kvalitu.

    Český video seminář o produktu XRite ColorChecker Passport vedený fotografem Janem Williamem Drnekem (31.1.2013) včetně návodu, jak používat tento terč naleznete zde.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.