Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

VMware Fusion 8.5 Professional Mac ESD

VMware Fusion 8.5 Professional Mac ESD
VMware Fusion 8 je zcela nový virtualizační software, který kombinuje čisté a intituitivní rozhraní a které uživatelům Mac OS X umožňuje virtualizaci windowsové platformy (Windows 7, 8.1 a 10) přímo v okně jejich Macu (samozřejmě s veškerou podporou vs...
 
Koncová cena bez DPH
5 099 Kč
Výrobce
VMware
DPH
21%
Kód
ALFUS8-PRO-1-9-C
Part No.

    Popis produktu

    VMware Fusion 8 je zcela nový virtualizační software, který kombinuje čisté a intituitivní rozhraní a které uživatelům Mac OS X umožňuje virtualizaci windowsové platformy (Windows 7, 8.1 a 10) přímo v okně jejich Macu (samozřejmě s veškerou podporou vstupních a výstupních zařízení). VMware Fusion umožňuje spouštět aplikace běžícího na operačním systému Windows (a to jak 32, tak 64-bitové) a rychle přepínat mezi tímto systémem a Mac OS X a nebo použivat Windows aplikace stejným způsobem jako na Macu, podporuje samozřejmě všechna USB 3.0 zařízení připojená k počítači, umožňuje používat dva procesory ve stejný čas či spouštět 3D hry. Mezi největší novinky verze 8: rychlost a optimalizace pro nejnovější Mac OS X 10.11 El Captain a Windows 10, optimalizace pro 64bitové a multijádrové stroje, podpora až 16 virtuálních CPU, 8 TB virtuálních disků, optimalizace pro větší využití baterií notebooku, optimalizace pro Retina displeje a mnoho dalších.

    Software se dodává elektronicky - link ke stažení + sériové číslo (License key).

    Verze Pro může navíc od standardní verze vytvořit klony pro ušetření času a diskového prostoru, připojejí k vSphere - download nebo upload virtuálního stroje, vytváření virtuálních mašin.

    VMware Fusion 8 Pro posouvá virtualizaci na zařízení Mac do vyšší úrovně díky pokročilým funkcím určeným pro technické profesionály, kteří chtějí provozovat Windows aplikace na zařízeních Mac bez nutnosti restartovat systém. Pokročilí uživatelé, vývojáři a IT administrátoři spoléhají na Fusion Pro díky jeho vysokému výkonu, spolehlivosti a vedoucím funkcím pro provoz systému Windows na zařízení Mac.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.