Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

VMware Fusion 7 Mac ESD

VMware Fusion 7 Mac ESD
VMware Fusion 7 je zcela nový virtualizační software, který kombinuje čisté a intituitivní rozhraní a které uživatelům Mac OS X umožňuje virtualizaci windowsové platformy (Windows XP, 7 a 8.1) přímo v okně jejich Macu (samozřejmě s veškerou podporou vs...
 
Koncová cena bez DPH
1 645 Kč
Výrobce
VMware
DPH
21%
Kód
ALFUS7
Part No.

    Popis produktu

    VMware Fusion 7 je zcela nový virtualizační software, který kombinuje čisté a intituitivní rozhraní a které uživatelům Mac OS X umožňuje virtualizaci windowsové platformy (Windows XP, 7 a 8.1) přímo v okně jejich Macu (samozřejmě s veškerou podporou vstupních a výstupních zařízení). VMware Fusion umožňuje spouštět aplikace běžícího na operačním systému Windows (a to jak 32, tak 64-bitové) a rychle přepínat mezi tímto systémem a Mac OS X a nebo použivat Windows aplikace stejným způsobem jako na Macu, podporuje samozřejmě všechna USB 3.0 zařízení připojená k počítači, umožňuje používat dva procesory ve stejný čas či spouštět 3D hry. Mezi největší novinky verze 7: rychlost a optimalizace pro nejnovější Mac OS X 10.10 Yosemite a Windows 8.1, optimalizace pro 64bitové a multijádrové stroje, podpora až 16 virtuálních CPU, 8 TB virtuálních disků, optimalizace pro větší využití baterií notebooku, optimalizace pro Retina displeje a mnoho dalších. Systémové požadavky: jakýkoliv 64-bitový Intel Mac (kompatibilní s Core 2 Duo, Xeon, i3, i5 a i7 nebo lepší), 4 GB RAM, 750 MB volného místa pro VMware Fusion, 5 GB volného místa na disku pro virtuální systém (10 GB doporučeno), Mac OS X 10.8, 10.9, 10.10 nebo vyšší.

    Software se dodává elektronicky - link ke stažení + sériové číslo (License key).

    VMware Fusion 7 je nejjednodušším, nejrychlejším a nejspolehlivějším způsobem pro zprovoznění Windows aplikací na zařízení Mac bez nutnosti restartovat počítač. Řešení je vhodné pro nové i stávající uživatele zařízení Mac, kteří chtějí i nadále využívat důležité Windows aplikace. K novým funkcím patří:

    * Podpora pro OS X Yosemite – Fusion 7 se přizpůsobilo klíčovým designovým prvkům systému Yosemite, jako je průhlednost oken, přehlednější panel nástrojů a zjednodušené ikony v Docku. Zároveň posiluje řídící funkce systému Yosemite pro poskytnutí konzistentního zážitku napříč operačním systémem.

    * Výkonné virtuální stroje a grafika – Pro zprovoznění i těch nejnáročnějších aplikací je možné vytvářet virtuální stroje s až 16 virtuálními procesory, 8TB virtuálními disky a až 64 GB paměti. Aplikace náročné na grafiku mohou nyní získat dodatečnou podporu přidělením až 2 GB video paměti na jeden virtuální stroj.

    * Podpora pro nejnovější zařízení Mac – Řešení Fusion 7 je optimalizováno pro nejnovější Intel Core i5, i7 a Xeon E5 procesory a zajišťuje až o 43 procent lepší výkon pro operace náročné na procesor, jako jsou multimedia, kódování a dekódování a další náročné testy výkonu. Fusion 7 využívá rychlejší paměti, SSD výkonu a celkové výkonnosti zařízení Mac a umožní uživatelům provozovat Windows aplikace s téměř původním výkonem.

    * Vyšší efektivita – Fusion 7 snižuje své energetické požadavky na zařízení Mac, takže uživatelé mohou déle pracovat na jedno nabití. Vylepšená podpora App Nap a snížení počtu obnovení z režimu nečinnosti (Idle Wake Ups) umožní využít každý watt energie v baterii zařízení Mac co nejefektivněji. Fusion 7 vykazuje o 42 procent nižší spotřebu energie než verze Fusion 6.

    * Optimalizace pro Retina displej – Optimalizace pro Retina displej zajistí ostrost a detaily pro Windows aplikace. Ať už má Mac původní Retina displej nebo je připojen k externímu, Fusion 7 zajistí bezproblémový provoz při využívání systému Windows na normálním i Retina displeji.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.