Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Urbanears PLATTAN Denim - kvalitní uzavřená sluchátka s mikrofonem

Urbanears PLATTAN Denim - kvalitní uzavřená sluchátka s mikrofonem
URBANEARS PLATTAN; barva: Denim; Limitovaná sluchátka od Urbanears, která mají vždy něco navíc. Plattan Denim edici si zamilujete, stejně jako vaše oblíbené jeans. Denim edice je potažena jemným denim materiálem, který si udrží stále svoji barvu. Barev...
 
Koncová cena bez DPH
833 Kč
Výrobce
Audio
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
2.00 Kč , DPH:  21%  (Sluchátka)
Vaše cena  s RP*
826 Kč
DPH
21%
Kód
DXPL593
Part No.
04090593

    Popis produktu

    URBANEARS PLATTAN
    barva: Denim

    Limitovaná sluchátka od Urbanears, která mají vždy něco navíc. Plattan Denim edici si zamilujete, stejně jako vaše oblíbené jeans. Denim edice je potažena jemným denim materiálem, který si udrží stále svoji barvu. Barevné mosazné akcenty, ušní polštáře v barvě indigo a kabel potažený textilní denim šňůrou dodáva jedinečnost a osobytost tomuto modelu. S plátěným kabelem se vám již šňůra nikdy nezamotá a vy si můžete vychutnat v klidu bohatý a silný zvuk. Obroučka sluchátek má minimální přítlak, takže vás nebudou již nikdy bolet uši i při dlouhém poslechu. Tento model má handsfree s tlačítkem pro příjem hovoru, nebo přepínání hudby. Také můžete využít revoluční řešení ZoundPlug, což umožnuje připojení přítele k vašemu sluchátku a vychutnat si hudbu společně (až 10 sluchátek lze propojit bez ztráty kvality zvuku). Model Plattan je uznáván po celém světě pro svoje skvělé vlastnosti, design a zvuk.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Typ příslušenství Audio příslušenství

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    plattan

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.