Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Time Capsule 3TB (červen 2011)

Time Capsule 3TB (červen 2011)
Inovovaný model z června 2011, kapacita 3TB. O 25% vyšší dosah, o 50% vyšší výkon a o 75% rychlejší zálohování s použitím Time Machine. Time Capsule je revoluční zálohovací zařízení, které bezdrátově spolupracuje s aplikací Time Machine v systému Mac O...
 
Výrobce
Apple Příslušenství
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty založené na mechanickém pohybu)
Autorský fond
350.00 Kč, DPH:  21%  (HDD nezabud. (sazba 0.15/1GB <=1TB,0.10/1GB >1TB))
Vaše cena  s RP* + AF*
6 951 Kč
DPH
21%
Kód
COMD033
Part No.
md033z/a

    Popis produktu

    Bezdrátové zálohování pro Mac OS X.

    Automatické zálohování pomocí Time Machine.
    Time Capsule automaticky spolupracuje s aplikací Time Machine v systému Mac OS X Leopard, Snow Leopard a Lion, a představuje tak dokonalé řešení bezproblémového zálohování. Nemusíte připojovat žádné kabely a můžete zálohovat všechny počítače v domácnosti na centrálním místě. Díky novým technologiím v zařízení Time Capsule a vylepšením aplikace Time Machine je zálohování na Time Capsule v systému Snow Leopard až o 75 procent rychlejší než dříve.

    Úložiště serverové třídy.
    3TB pevný disk serverové třídy poskytuje veškerou kapacitu a zabezpečení, které potřebujete pro zálohování všech svých počítačů Mac.

    Snadné nastavení bezdrátové sítě.
    Připojte DSL nebo kabelový modem k zařízení Time Capsule a to potom rychle nastavte aplikací AirPort Utility, která je k dispozici pro Mac OS X i Windows. Za pár minut můžete společně až s 50 dalšími uživateli počítačů Mac a PC procházet web, přehrávat video ze sítě, sdílet fotky a další — bez drátů.

    Souběžné dvoupásmové Wi-Fi.
    Time Capsule v zájmu maximálního dosahu a kompatibility pracuje souběžně v pásmech 2,4 GHz a 5 GHz. Všechna zařízení v síti tak mohou automaticky využívat nejefektivnější pásmo. Používá nejnovější bezdrátovou technologii 802.11n, takže můžete využívat až pětinásobný výkon Wi-Fi a až dvojnásobný dosah proti bezdrátovým sítím 802.11g.4

    Síť pro hosty.
    Pro návštěvníky můžete vytvořit samostatnou síť Wi-Fi se zvláštním heslem. Jednoduše aktivujte síť pro hosty a vaši návštěvníci budou moci používat internet, ale nebudou moci přistupovat k ostatním částem soukromé sítě, například k počítačům, tiskárnám a připojeným pevným diskům.

    Bezdrátové sdílení disku.
    Time Capsule také skvěle funguje jako bezdrátový pevný disk přístupný pro Mac i PC. Nastavení je hračka a okamžitě máte síťový pevný disk, který můžete použít k ukládání a sdílení nejrůznějších souborů. Pokud jste členy služby iCloud a používáte Mac se systémem Mac OS X Leopard, Snow Leopard nebo Lion, můžete k souborům na disku přistupovat i přes internet.6

    Tisk bez drátů.
    Tiskněte dokumenty, fotky a další obsah z jakékoli místnosti v domácnosti nebo kanceláři na centrální tiskárně připojené rozhraním USB k zařízení Time Capsule. (Viz požadavky na systém.)

    Robustní zabezpečení a řízení přístupu.
    Chraňte se zabudovaným firewallem a standardizovanými šifrovacími technologiemi WPA/WPA2 a 128bitový WEP.

    Funguje s přístroji iPhone, Apple TV a dalšími.
    Time Capsule funguje s počítači Mac, PC, se zařízeními iPhone, iPod touch, Apple TV a v podstatě se všemi bezdrátovými zařízeními, která podporují Wi-Fi 802.11a/b/g/n — se všemi zároveň.

    Obsah balení
    Time Capsule
    CD s aplikacemi AirPort Utility (Mac a Windows), AirPort Disk Utility pro Mac OS X a Windows, 802.11n Enabler pro Mac OS X v10.4 a Bonjour pro Windows
    Napájecí kabel
    Tištěná a elektronická dokumentace

    Požadavky na systém
    Pro zálohování funkcí Time Machine:
    Mac se systémem Mac OS X Leopard nebo Snow Leopard
    Pro nastavení a správu:
    Mac se systémem Mac OS X 10.5.7 nebo novějším, jednotkou CD a ethernetovým nebo bezdrátovým síťovým rozhraním
    PC se systémem Windows XP (SP2) nebo Windows Vista, jednotkou CD a ethernetovým nebo bezdrátovým síťovým rozhraním
    Pro bezdrátový klientský přístup:
    Mac s bezdrátovým rozhraním AirPort nebo AirPort Extreme
    PC s rozhraním 802.11a/b/g/n
    Pro sdílený pevný disk:
    Mac se systémem Mac OS X 10.4.8 nebo novějším
    PC se systémem Windows XP (SP2) nebo Windows Vista; software Bonjour pro Windows je obsažen na disku Time Capsule CD
    Pro sdílení tiskárny:
    USB tiskárna
    Mac se systémem Mac OS X 10.2.7 nebo novějším
    PC se systémem Windows XP (SP2) nebo Windows Vista; software Bonjour pro Windows je obsažen na disku Time Capsule CD

    1.1 TB = 1 bilion bajtů. Skutečná formátovaná kapacita je nižší.
    2.Testy provedla společnost Apple v říjnu 2009, kdy porovnávala předprodukční modely Time Capsule (konec roku 2009) s prodávanými modely Time Capsule (začátek roku 2009). Testy byly provedeny na předprodukčních systémech iMac (konec roku 2009) s procesorem Intel Core 2 Duo 3,06 GHz. Výkon se bude lišit v závislosti na konfiguraci systému, sítě, velikosti souborů, datových sadách, bezdrátových interferencích a dalších faktorech. Výkonové testy se provádějí s konkrétními systémy a odrážejí přibližný výkon zařízení Time Capsule.
    3.Pro bezdrátový přístup k internetu je vyžadován počítač s bezdrátovým rozhraním, základnová stanice nebo jiný přístupový bod a internetové připojení, za které mohou být účtovány poplatky. Služby některých poskytovatelů internetového připojení nejsou v současné době kompatibilní s přístrojem Time Capsule.
    4.Výkon vychází z porovnání s produkty 802.11g společnosti Apple.
    5.Výkon vychází z porovnání s předchozí generací produktů 802.11n společnosti Apple. Porovnání počítá se základnovou stanicí AirPort Extreme a s počítačem vybaveným rozhraním 802.11n. Pro přístup k bezdrátové síti je vyžadován počítač s rozhraním AirPort nebo AirPort Extreme nebo jiný počítač s certifikací Wi-Fi 802.11a/b/g/n. Skutečný výkon se bude lišit podle dosahu, rychlosti připojení, místních podmínek, velikosti sítě a dalších faktorů. Dosah se bude lišit podle místních podmínek.
    6.Služba iCloud je k dispozici osobám starším 13 let. Je vyžadován přístup k internetu. Používání se řídí smluvními podmínkami.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.