Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

SuperApple Magazín : 2015/ 3 - 4 (březen - duben)

SuperApple Magazín : 2015/ 3 - 4 (březen - duben)
Druhé císlo SuperApple Magazínu v roce 2015, vydání břrezen – duben 2015, vychází 4. března 2015 a přináší jako již tradičně spoustu zajímavého čtení. V tomto čísle najdete hned několik velkých témat. Zajímalo nás, jaké to je začít vyvíjet aplikace a p...
 
Výrobce
Knihy
DPH
15%
Kód
COSAM52
Part No.
97718050210xx

    Popis produktu

    Druhé císlo SuperApple Magazínu v roce 2015, vydání břrezen – duben 2015, vychází 4. března 2015 a přináší jako již tradičně spoustu zajímavého čtení. V tomto čísle najdete hned několik velkých témat. Zajímalo nás, jaké to je začít vyvíjet aplikace a programovat pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS. Jde o činnost dostupnou díky novému jazyku Swift pro každého, nebo o zábavu pro pár vyvolených? Srovnali jsme také schopnosti virtualizacních aplikací. Která z nich je vhodnejší pro běh firemních aplikací, která pro hry a která třeba po virtuální servery? To vše včetne přehledných grafů. iPod touch je zařízení, které Apple propaguje jako ultimátní mobilní herní konzoli. Zjistili jsme, zda je to pravda a zda obstojí v souboji s plnohodnotnými přenosnými herními systémy od Nintenda a Sony. Pokračujeme také v seriálech věnovaných iPadům v kanceláři i systému Evernote. A jako tradiěně najdete v časopise velké množství testů, rad a návodů.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.