Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

SuperApple Magazín : 2015/ 01 - 02 (leden- únor)

SuperApple Magazín : 2015/ 01 - 02 (leden- únor)
První číslo SuperApple Magazínu v roce 2015, vydání leden – únor 2015, vychází 14. ledna 2015 a přináší jako již tradičně spoustu zajímavého čtení. V tomto čísle najdete hned několik velkých témat. Zavzpomínali jsme na legendární hru Marathon, která sl...
 
Výrobce
Knihy
DPH
15%
Kód
COSAM51
Part No.
97718050210xx

    Popis produktu

    První číslo SuperApple Magazínu v roce 2015, vydání leden – únor 2015, vychází 14. ledna 2015 a přináší jako již tradičně spoustu zajímavého čtení. V tomto čísle najdete hned několik velkých témat. Zavzpomínali jsme na legendární hru Marathon, která slaví dvacet let a která mnoha uživatelům ukázala, jak má vypadat střílecka z vlastního pohledu a pro mnoho uživateůu byla důkazem, že Macy se hodí i k něčemu jinému, než k práci. Srovnali jsme také použitelnost hlavních mobilních platforem. Je iPhone 6 Plus skutečně současným mobilním králem, nebo jej konkurence v podobě nového Androidu 5 či Windows Mobile již dávno předehnala? To vše se dozvíte ve velkém srovnávacím tématu. V části věnované jablečné historii se dozvíte, jakým byl první profesionální Macintosh a který to vlastně byl. Pokračujeme také v seriálech věnovaných iPadům v kanceláři i systému Evernote. A jako tradičně najdete v časopise velké množství testů, rad a návodů.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.