Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

SuperApple Magazín : 2014/ 1 - 2 (leden - únor)

SuperApple Magazín : 2014/ 1 - 2 (leden - únor)
První číslo SuperApple Magazínu v roce 2014 (vydání leden - únor 2014), vychází 15. ledna. V hlavním tématu tohoto čísla se dozvíte zajímavé tipy a triky pro operační systém iOS 7, který dnes již najdete na všech nových tabletech i telefonech od Applu....
 
Koncová cena bez DPH
103 Kč
Výrobce
Knihy
DPH
15%
Kód
COSAM41
Part No.
97718050210xx

    Popis produktu

    První číslo SuperApple Magazínu v roce 2014 (vydání leden - únor 2014), vychází 15. ledna. V hlavním tématu tohoto čísla se dozvíte zajímavé tipy a triky pro operační systém iOS 7, který dnes již najdete na všech nových tabletech i telefonech od Applu. V sekci věnované mobilním zařízením se zaměříme na fenomén iPhone fotografie. Mobilní telefony od Applu jsou totiž k fotografování přímo předurčeny. Dozvíte se, která známá fotografická díla vznikla jejich prostřednictvím, přinášíme vám rozhovor s hvězdným iPhonem fotografem a přidáme testy užitečného fotografického příslušenství i aplikací. Velkým redakčním testováním prošel jak nový MacBook Pro s Retina displejem, tak i iPad mini s Retina displejem. Jak dopadly a vyplatí se jejich nákup? V časopise také dále najdete velké srovnání hudebních služeb. V čem se liší Google Play Music, Deezer nebo Spotify? Jak si proti této velké trojce stojí konkurence včetně české? To vše v přehledném srovnání. Samozřejmě pokračuje také dlouhodobý seriál o Aperture a v čísle najdete také příručku pro novou aplikaci iMovie.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.