Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jan Dvořák

dvorak@quentin.cz

Servisní balíček XServe Pro (měsíčně)

Servisní balíček XServe Pro (měsíčně)
Nabízíme servisní smlouvu na zabezpečení systému postaveného na bázi XServe a Mac OS X, jeho dálkovou správu a rychlou reakční dobu. Zásah provádí zkušení a vyškolení technici s velkou technickou erudicí. V případě požadavku integrace dalších systémů, ...
 
Koncová cena bez DPH
13 000 Kč
Výrobce
Služby
DPH
21%
Kód
AOXSINSPRO
Part No.

    Popis produktu

    Nabízíme servisní smlouvu na zabezpečení systému postaveného na bázi XServe nebo Mac Pro Server a Mac OS X, jeho dálkovou správu a rychlou reakční dobu.

    Zásah provádí zkušení a vyškolení technici s velkou technickou erudicí. V případě požadavku integrace dalších systémů, zprovoznění rozšířených služeb nebo rozsáhlejšího školení je možné se domluvit na větším rozsahu prací.

    V balíčku "Server Select " neobdržíte oproti "Server Pro"  službu Software Update, OPenDirectory Integration, Vzdálenou správu přes SSH. Reakční doba je 24 hodin (oproti 4em "Server Pro"). "Server Select" neobsahuje také technickou podporu 7/24. V ceně je zahrnuto 6 hodin práce technika oproti 10ti v ceně balíčku "Server Pro".

    Balíčky neobsahují  dopravné. Jedná se o měsíční paušál. Nutno zakoupit minimálně na 3 měsíce.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Prodloužení záruky, služby

    Dokumenty

    PDF porovnání
    XServe servis .pdf

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.