Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Seminář "Správa barev v produkčním prostředí" 29.5.2012

Seminář "Správa barev v produkčním prostředí" 29.5.2012
Quentin, tradiční dodavatel technologií pro správu barev, pořádá výukový seminář "Správa barev v digitální produkci" určený pro zájemce o správné nastavení LCD, tiskárny a aplikací. Speciálně se v tomto kurzu zaměříme na produkční prostředí malých prac...
 
Výrobce
XRite
DPH
21%
Kód
MOSBPP
Part No.

    Popis produktu

    Quentin, tradiční dodavatel technologií pro správu barev, pořádá výukový seminář "Správa barev v digitální produkci" určený pro zájemce o správné nastavení LCD, tiskárny a aplikací.

    Speciálně se v tomto kurzu zaměříme na produkční prostředí malých pracovních skupin: grafických, designových a architektonických studií. Užitečný je ovšem i pro fotografy, vydavatele tištěných publikací a pracovníky odpovědné za správu dat a jejich barevné věrnosti.

    Základy správy barev
    Využití přístrojů pro jistotu zakázky
    Nastavení aplikací
    Představení správných řešení
    Praktické ukázky

    Seminář se uskuteční v úterý 29. května 2012 od 9:30 do cca 14 hodin v prostorách Veslařského klubu Slavia, Nábřežní 87/2, 150 00 Praha 5.


    Oproti únorovému semináři věnujeme barvám a jejich problematice více času i více přestávek. Srozumitelně Vás seznámíme se základy barev v digitálním tisku a naučíme vás nástroje používat. Předvedeny budou spektrofotometr Pantone ColorMunki Design, kolorimetr XRite i1Display Pro, kalibrační terčík XRite ColorChecker Passport, tiskárny Xerox Phaser 7500 a 7800, nový Adobe Photoshop CS6 a Lightroom 4. Máme pro vás připravené názorné ukázky i přístroje na osobní otestování.

    Seminář povede specialista z nejpovolanějších: fotograf, cestovatel i zkušený manager Jan William Drnek.
    Na semináři spolupracuje společnost XEROX ČR.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    registrace

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.