Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Quite Imposing 3 Mac

Quite Imposing 3 Mac
Quite Imposing je zásuvný modul do Adobe Acrobat, který umožňuje vyřazovat stránky na větší plochu k vyřažování knih, brožurek či speciálních tiskovin. Nově podpora Acrobat 9.
 
Koncová cena bez DPH
8 669 Kč
Výrobce
Profi software
DPH
21%
Kód
XC124-008H
Part No.
124-008H

    Popis produktu

    Quite Imposing je zásuvný modul do Adobe Acrobat, který umožňuje vyřazovat stránky na větší plochu k vyřažování knih, brožurek či speciálních tiskovin. Nejzajímavější funkce tohoto modulu je kombinování jednotlivých PDF dokumentů a nového vyřazeného PDF dokumentu. Zůstávají tedy stále editační PDF dokumenty a nový PDF dokument vyřazený.

    Quite Imposing Plus má navíc volbu k číslování stránek či přidání stránek z PDF souboru od jakékoliv stránky v jakémkoliv měřítku. Oba plug-iny mohou také vyvolat původní stránky, rozdělovat je či je spojovat.

    Jak již bylo řečeno, Quite Imposing je plugin Acrobatu. K dispozici je ve dvou podobách - pokročilejší se odlišuje přívlastkem Plus a nabízí řadu nástavbových funkcí.

    Pokročilejší Plus verze se vyznačuje především podporou vyřazení typu Step and repeat a manuální impozice. V prvním případě se jedná o možnost umístit na jeden či více archů opakovaně tutéž stránku: výhodné pro vizitky, štítky apod. V případě manuální impozice lze opravdu velmi flexibilním způsobem rozmístit myší na archu zvolené stránky z jednoho či více dokumentů. K dispozici je pak i funkce Join two pages pro spojování stránek: vhodné při zpracování dokumentů, které obsahují arch rozložený do více (ne nutně pouze dvou) částí.

    Další funkce se pak týkají umisťování dodatečného obsahu na stránky: konkrétně lze takto provést očíslování čísly stránek v různých formátech.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac/Win
    Jazyk aplikace Angličtina
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.