Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jan Dvořák

dvorak@quentin.cz

QuarkXPress 10 CZ MAC/WIN Download + Pevné mezery

QuarkXPress 10 CZ MAC/WIN Download + Pevné mezery
Plná verze QuarkXPress 10, komerční licence, elektronické dodání.
 
Koncová cena bez DPH
40 157 Kč
Výrobce
Quark
DPH
21%
Kód
QUE10FULLE
Part No.
296058

    Popis produktu

    Plná verze QuarkXPress 10, komerční licence, elektronické dodání.

    Obsahuje doplněk Pevné mezery pro zalomení jednoznakových slov.

    QuarkXPress 10


    Pokud chcete vytvářet kreativní publikace pro tisk či digitální zařízení, potřebujete nástroj, který akceptuje vaše potřeby. Společnost Quark se již řadu let zaměřuje právě na tyto aspekty: účelné a intuitivní ovládání, funkce, které zjednodušují a automatizují práci, podpora moderních forem publikování.

     

    QuarkXPress 10 opět pokročil o pěkný kus blíže k uživatelům - opět vylepšil ovládací palety a práci s nimi, pro uživatele počítačů Apple program zcela přepsal do nativního jazyka pro Mac Cocoa, čímž zpřístupnil využití systémových funkcí celoobrazovkový režim či skrývání paletek, a v neposlední řadě vyvinul nový grafický engine Quarku pro dokonalé podání obrázků, a to i v HiDTP rozlišení.

     

    Nový grafický engine Xenon

    QuarkXpress přináší nejmodernější nástroj pro podání obrázků. Proč nemít 100% podání u PDF, PSD či TIFF? Engine dokonale využije schopností vašeho počítače od využití všech jader a Multi-threading, až po Advance Vector Extensions, aby vám předvedl obrázky v plném adaptivním rozlišení ihned při práci. Již je konec nedokonalých náhledů. Obrázky jsou přepočítávány ihned v nejvyšším požadovaném rozlišení, ať už obrázek posouváte či otáčíte. Text zůstává textem, vektor vektorem, vše naprosto ostré v plném rozlišení. Podání vašeho dokumentu v QuarkXPress vás nijak neomezí, naopak uchvátí.
    Dalším významným vylepšením je skutečnost, že QuarkXpress nyní umí zachovat vrstvy, průhlednosti, vektory, kanály, ořezové cesty v PDF a PSD a dokonce s nimi pracovat v nové paletě "Pokročilé nastavení obrázku".  Tím se odkrývá cesta využít maximálně importované soubory a začlenit je komplexněji do finálního designu.

     

     

    Kompletní nastavení na jednom místě


    Veškerá nastavení, která chcete objektu přiřadit, nyní najdete v paletě “Míry”. Do této paletky se tak sjednocují všechny úpravy, které jste dříve našli v kontextovém menu “Změnit”.  Pro přehlednost a efektivitu byly přidány některé klávesové zkratky pro rychlý přístup k úpravám objektů. Navíc práce s paletami je ještě pohodlnější. Můžete je libovolně přeskupovat, minimalizovat, nechat skrývat, slučovat do skupin, zkrátka vytvořit si své vlastní prostředí, které vám bude maximálně vyhovovat.

     


    Digitální publikování


    Vzhledem k aktuálnímu vývoji publikačních trendů Quark v poslední verzi ukončuje podporu HTML a Flash, naopak budoucnost vidí ve formátech ePub a HTML5. Zatímco ePub připravíte přímo v QuarkXPress, pro publikaci v HTML5 Quark nabízí cloudové řešení AppStudio. Díky univerzálnímu standardu HTML5 se vám otevírají publikační možnosti pro většinu digitálních zařízení a otevírá se i cesta pro publikování pro webové prohlížeče. Obsah publikací můžete vytvářet nejen v QuarkXPress, ale i v konkurečním Adobe InDesignu s doplňkem AppStudio. Moderní formát HTML5 nejen že vytváří podstatně menší soubory, ale přináší i možnost vyhledávání v obsahu, což oceníte zejména v učebních textech, slovnících a podobně. Otestovat funkcionalitu můžete zcela zdarma, stačí se zaregistrovat na www.appstudio.net.

     

    Systémové požadavky

    Díky technologické inovaci se Quark musel omezit jen na poslední operační systémy. QuarkXPress 10 tak podporuje pouze Mac OS X 10.7 a novější a Windows 7 a novější. Stejně tak Quark ukončuje podporu starých souborů z verzí QuarkXPress 3-6.

     

    Licenční politika

    Quark neplánuje uvedení ročního předplatného, tj. kupujete stále plnohodnotný, časově neomezený produkt. Co se týče upgradů, tak do konce roku 2013 lze upgradovat na aktuální verzi 10 z verzí 8 a 9. Od dalšího roku bude možný upgrade již jen z verze 9. Plné verze nabízí klasické komerční jednotlivé i síťové, verze pro státní instituce, neziskové společnosti a konečně školy, studenty a učitele.

     

    Souhrn nových vlastností a vylepšení v QuarkXPress 10:

    • Moderní a optimalizované uživatelské rozhraní
    • Podpora HiDPI a Retina Display
    • Grafický engine Xenon pro dokonalé zobrazení vložených obrázků
    • Nová paleta Pokročilé nastavení obrázku pro práci s vrstvami nejen z Photoshopu
    • Přepsání QuarkXPress pro Mac kompletně v Cocoa (nativní aplikace) pro využití možností posledních systémů (celoobrazovkové zobrazení a další)
    • Tvorba QR Code
    • East Asian Typografie dostupná ve všech verzích programu
    • Import obrázků a odkazů z Microsoft Word
    • Zachování vektorů a průhledností v PDF
    • Vylepšení práce s vrstvami
    • Nový náhled tisku
    • Nově rozmístění objektů dle klíčového objektu
    • Zvýraznění chybějících písem
    • Vylepšená podpora IME
    • Vylepšení nástroje Pero
    • Nově možnost řazení záložek dokumentu
    • AppStudio – vylepšené možnosti digitálního publikování  (obr.5)
    • Více jak 50 dalších vylepšení

    Podrobnější informace naleznete na www.quark.cz nebo na www.quark.com


    Stránky výrobce:

    http://www.quark.cz

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac/Win
    Jazyk aplikace Multijazyková (vč. CZ)
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.