Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jan Dvořák

dvorak@quentin.cz

QuarkCopyDesk 8 EDU MAC/WIN

QuarkCopyDesk 8 EDU MAC/WIN
QuarkCopyDesk v nové verzi 8 je řešením, které slouží k přípravě a úpravám publikačních podkladů v pre-pressovych workflow, postavených na sázecím programu QuarkXPress 8 a případně též redakčních systémech, jako je zejména Quark Publishing System 8.
 
Koncová cena bez DPH
2 327 Kč
Výrobce
Quark
DPH
21%
Kód
QCD8EDUS
Part No.
126284

    Popis produktu

    QuarkCopyDesk (síťová EDU licence) v nové verzi 8 je řešením, které slouží k přípravě a úpravám publikačních podkladů v pre-pressovych workflow, postavených na sázecím programu QuarkXPress 8  a případně též redakčních systémech, jako je zejména Quark Publishing System 8 (QPS). Podstatnou vlastností CopyDesk je skutečnost, že disponuje stejným zlomovým enginem jako QuarkXPress (styly, kontrola dělení a slovníky v českém a slovenském jazyce, zarovnání, formátování, kerningu, prokladu, atd.): to výrazně usnadňuje a urychluje přizpůsobení textu článků jejich finální podobě ve vysázené publikaci, což je vlastnost, kterou primárně ocení zejména vydavatelství periodik. Standardem jsou nástroje pro skupinovou spolupráci a možnost příméno propojení s QuarkXPress. V první řadě lze vkládat textové poznámky do textu článku, další možností je vyznačení změn v dokumentu, tzv. redlining. Quark CopyDesk nově podporuje i základní úpravu obrázků, tvorbu nových článků, podpora průhledností, importu PSD a základních obrázkových efektů. QuarkCopyDesk 8 nemá české uživatelské rozhraní. Systémové požadavky: MAC Intel / PowerPC, MAC OS 10.4.9 a vyšší, WIN XP, Vista 32/64, 1GB RAM, 1GB procesor, 450 MB HDD.

    Stránky výrobce:

    http://www.quark.cz

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.