Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

PowerBeats™ 2 Wireless Headphone – Black - sportovní bezdrátová sluchátka černá (do uší)

černočervená barva 
PowerBeats™ 2 Wireless Headphone – Black - sportovní bezdrátová sluchátka černá (do uší)
Nová úroveň výkonu dorazila. Kompletně redesignované, Powerbeats 2 Wireless převrací vaší zkušenost s tréninkem. Inspirována LeBronem Jamesem, tato bezdrátová sluchátka přivádí k životu zlepšený výkon, design s odolností vůči potu a vodě, Bluetooth pře...
 
Koncová cena bez DPH
4 039 Kč
Výrobce
Beats
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
2.00 Kč , DPH:  21%  (Sluchátka)
Vaše cena  s RP*
3 793 Kč
DPH
21%
Kód
BB900-00240-03
Part No.
MHBE2ZM/A

    Popis produktu

    Sportovní, bezdrátová sluchátka Beats by Dr. Dre PowerBeats 2 Wireless jsou kompletně redesignované a nabízí vylepšený výkon společně s designem odolný vůči potu a vodě. Bezdrátové připojení díky Bluetooth s dosahem až 10 m, akustika s duálními měniči pro prvotřídní zvuk, flexibilní držáky za ucho, ovládání RemoteTalk pro ovládání hudby a hovorů, dobíjecí baterie s dobou přehrávání až 6 h

    Nová úroveň výkonu dorazila. Kompletně redesignované, PowerBeats 2 Wireless převrací vaší zkušenost s tréninkem. Inspirována LeBronem Jamesem, tato bezdrátová sluchátka přivádí k životu zlepšený výkon, design s odolností vůči potu a vodě, Bluetooth přenos s dosahem 10 m, dobíjecí baterie, nepřetržité přehrávání až 6 hod a zvuk s podpisem kvality Beats.
    Sluchátka PowerBeats 2 Wireless byla navržena tak, aby vzdorovala obyčejnosti a zároveň katapultovala sportovce směrem k bezkonkurenčnímu výkonu. Lehkost a výkonná akustika s duálními měniči vám dodá prvotřídní zvuk a výkon, který vás požene skrz všechna náročná cvičení.
    Nedovolte, aby vás pot zastavil. PowerBeats 2 Wireless jsou IPX4 potu a vodě odolná od sluchátka až po kabel s ovládáním RemoteTalk, kterým můžete měnit hlasitost, přeskakovat skladby a vyřizovat vaše hovory.
    Přidejte energii do vašeho cvičebního playlistu. Akustika s duálními měniči zesiluje hudbu do sluchátek a poskytuje zvuk s podpisem kvality Beats pro bezkonkurenční zážitek z poslechu.
    Navrhli jsme je s vámi, sportovci, na paměti. PowerBeats 2 Wireless jsou lehká a kompaktní s flexibilními držáky za ucho, které poskytují pohodlné a bezpečné uchycení.

    Obsah balení

       Bezdrátová sluchátka PowerBeats 2 Wireless
       Pouzdro
       Micro USB kabel
       Seřizovač kabelu
       4 páry nástavců do uší
       Návod

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.