Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Poser 9 Mac / Win Upgrade

Poser 9 Mac / Win Upgrade
Poser 9 je známé a oblíbené programové vybavení pro tvorbu vysoce kvalitních poutavých 3D animací, zvláště pak 3D animací lidských postav. Využít jej mohou umělci, designéři, ilustrátoři či lidé, kteří mají rádi kreslení 3D objektů. Software umožňuje k...
 
Koncová cena bez DPH
1 455 Kč
Výrobce
Software ostatní
DPH
21%
Kód
ALPSR9UP
Part No.

    Popis produktu

    Poser 9 je známé a oblíbené programové vybavení pro tvorbu vysoce kvalitních poutavých 3D animací, zvláště pak 3D animací lidských postav. Využít jej mohou umělci, designéři, ilustrátoři či lidé, kteří mají rádi kreslení 3D objektů. Software umožňuje k animacím a tvorbě 3D obrazů vytvářet další efekty, takže uživatelé mohou vytvářet illustrované či komiksové postavy, fantastické postavy, lékařské vizualizace, umělecké ztvárnění postav, animace a tvorbu obrazu zvířat a mnoho dalších. K 3D postavám lze přidávat vlasy, oblečení a další rekvizity, světla, různé pohledy... Instalace obsahuje gigabajty předpřipravených postav, zvířat, textur, rekvizit a 3D scén.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    poser.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.