Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

PitStop Pro 12 Mac/Win upgrade z v10 - elektronické dodání

PitStop Pro 12 Mac/Win upgrade z v10 - elektronické dodání
Pitstop 12 - upgrade z verze 10, elektronické dodání. Faktický standard pro profesionální grafiky a vydavatele, kteří potřebují kontrolovat, upravovat nebo opravovat soubory PDF. Žádný jiný software pro preflight se ani neblíží kompletní sadě nástrojů ...
 
Koncová cena bez DPH
7 331 Kč
Výrobce
Profi software
DPH
21%
Kód
XC199-PPU12F10E
Part No.
PPU12F10E

    Popis produktu

    Pitstop 12 - upgrade z verze 10, elektronické dodání.

    Faktický standard pro profesionální grafiky a vydavatele, kteří potřebují kontrolovat, upravovat nebo opravovat soubory PDF. Žádný jiný software pro preflight se ani neblíží kompletní sadě nástrojů v programu PitStop Professional. Nyní jako 64bitová aplikace.

    Přehled nových editačních nástrojů

    Editace křivek obrazu – křivky lze upravit přímo v PitStopu
    Pracovat přitom můžete na obraze jako celku, nebo v jednotlivých kanálech, podle toho, jakou barevnou úpravu zamýšlíte. Dále můžete pracovat nezávisle ve světlých oblastech nebo ve stínech, nebo s kteroukoli samostatnou přímou barvou. Na křivku můžete přidávat řídící body pro dosažení ještě vyšší přesnosti úpravy a rovněž lze zadávat přesné číselné procentní hodnoty pro vstupní a výstupní body křivky.

    Úprava jasu a kontrastu – hodnoty lze zadávat pomocí posuvníků a výsledek rovnou vidíte
    Tato nová volba v paletě Inspector dovoluje nastavit celkový jas a kontrast obrazu a zlepšit tak kvalitu vybraných obrázků.

    Nové akce pro editaci obrazů – úpravy obrazů, jako jsou křivky, jas, kontrast a doostření lze nyní automatizovat pomocí akcí (Action Lists)
    Úpravy tonálních křivek obrazů lze zaznamenat jako akci a tu lze pak využívat pro automatizovanou úpravu. Jako akci pro lze rovněž nahrát doostření a úpravu jasu a kontrastu. Tyto akce mohou být začleněny do seznamu akcí a ty pak lze využít jak v PitStopu Pro, tak v PitStop Serveru.

    Úprava barevných přechodů – PitStop umí upravovat přechody, stínování a viněty
    Existující přechody v souborech PDF lze nyní upravit či opravit, odstranit nebo nahradit jiným přechodem. Ať potřebujete odstranit zvýraznění, přidat stín nebo prostě jen upravit barevný přechod, PitStop má nyní nástroje, které vám s tím pomohou. Můžete dokonce nahradit přechod jiným, nově vytvořeným přechodem. Tyto nové výkonné nástroje zahrnují možnost změnit počáteční a koncový bod přechodu, měnit směr přechodu, přepínat mezi lineárním a kruhovým přechodem, přidávat nové řídící body a jejich barvu a měnit barvy přechodu.

    Zarovnání a rozmístění objektů
    PitStop Pro 12 přináší možnosti zarovnávání objektů (Align Objects), která dovoluje zarovnání nebo rozmístění vybraných objektů s rovnoměrnými mezerami. Objekty mohou být automaticky rozvrženy tak, aby byly zarovnány jejich levé, pravé, horní či dolní hrany, nebo aby byly vystředěny jejich svislé či vodorovné středy. Tato nová funkce dále umožňuje rozmístit objekty s rovnoměrnými rozestupy mezi sebou.

    Doostření (Unsharp Masking) – doostřování vybraných obrazů s nastavením míry, poloměru a prahu
    Funkci doostření lze snadno použít na jeden nebo na více vybraných obrazů najednou.

    Seskupování a rozdělování skupiny
    Uživatel může vybrat několik objektů v PDF souboru a seskupit je. Se seskupenými objekty je manipulace významně snazší a efektivnější.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.