Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Photoshop Lightroom 3.0 Mac / Win IE

Photoshop Lightroom 3.0 Mac / Win IE
Aplikace Adobe® Photoshop® Lightroom® 3 vám pomůže dosáhnout nejlepších výsledků při práci s fotografiemi, ať již zdokonalujete vzhled jednoho obrázku, hledáte deset jiných, provádíte dávkové operace se stovkami snímků najednou, nebo měníte uspořádání tis
 
Koncová cena bez DPH
6 281 Kč
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
AD65064075
Part No.
AD65064075

    Popis produktu

    Aplikace Adobe® Photoshop® Lightroom® 3 vám pomůže dosáhnout nejlepších výsledků při práci s fotografiemi, ať již zdokonalujete vzhled jednoho obrázku, hledáte deset jiných, provádíte dávkové operace se stovkami snímků najednou, nebo měníte uspořádání tisíců obrázků. Vytvářejte neuvěřitelné obrázky, které zapůsobí na vaše obecenstvo. Zkoušejte beze strachu různé vyspělé nedestruktivní nástroje pro editaci, včetně špičkové redukce šumu. Správa obrázků je nyní velmi snadná. A předvádějte svou práci formou elegantních tiskových rozvržení a video prezentací doplněných hudbou, případně i na populárních webech pro sdílení fotografií. A to vše lze provádět v jediné intuitivně navržené aplikaci.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    main.html
    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.