Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Photoshop Elements 13 Win CZ

Photoshop Elements 13 Win CZ
Vaše fotky všude s vámi. Provádejte rychlé úpravy a používejte profesionální retuše nebo svoje fotky upravujte tak, aby odpovídaly vaší vizi. Vyjádřete svou kreativitu pomocí nádherných fotoalb a blahopřání. Pracujte se svými fotkami na cestách. A každ...
 
Koncová cena bez DPH
1 810 Kč
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
AD65234467
Part No.

    Popis produktu

    Vaše fotky všude s vámi. Provádejte rychlé úpravy a používejte profesionální retuše nebo svoje fotky upravujte tak, aby odpovídaly vaší vizi. Vyjádřete svou kreativitu pomocí nádherných fotoalb a blahopřání. Pracujte se svými fotkami na cestách. A každou fotku vždycky rychle najdete.

    Adobe Photoshop Elements 13 nabízí zábavný a snadný způsob provádění těchto činností:

    • Třídění – všechny vaše snímky jsou k dispozici, když je potřebujete. Jednoduše třidte, označujte, vyhledávejte a prohlížejte fotky tak, jak vám to vyhovuje.
    • Úpravy – úžasné fotky i bez zkušeností. Provádejte rychlé úpravy a používejte profesionální retuše nebo svoje fotky upravujte tak, aby odpovídaly vaší vizi. Aplikace Photoshop Elements vás může vést nebo práci udělá za vás.
    • Tvorba – budte tím, kdo je ve vaší rodině kreativní. Vytvářejte fotoalba, výstrižková alba a blahopřání a podělte se o nezapomenutelné vzpomínky.
    • Sdílení – sdílejte fotoalbum přímo do webové galerie pro přátele a rodinu, aby se jím mohli potěšit, at budou kdekoliv. Využívejte sociální sítě – sdílejte na Facebooku, YouTube, Vimeu, Twitteru a v dalších službách.
    • Práce na cestách – synchronizujte svoje mobilní fotografie s aplikací Elements a naopak a získejte přístup ke svým vzpomínkám, at budete kdekoliv.

    Produkt vyžaduje připojení k internetu. Photoshop Elements může integrovat určité hostované on-line služby poskytované společností Adobe nebo jinými dodavateli, případně k nim může umožnovat přístup. Online služby jsou k dispozici pouze pro uživatele od 13 let a vyžadují souhlas s dalšími podmínkami použití a online zásadami ochrany osobních údajů společnosti Adobe (další informace najdete na adrese www.adobe.com/go/terms_cz). Online služby mohou vyžadovat registraci uživatele a jejich poskytování může být částecně nebo úplně změněno či ukončeno bez předchozího upozornění. Adobe Revel nepodporuje všechny formáty souboru používané aplikacemi Elements.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    main.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.