Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Photoshop Elements 12 Mac / Win IE

Photoshop Elements 12 Mac / Win IE
Photoshop Elements 12. Anglická verze Obohaťte své kreativní vize o možnosti úprav pro uživatele všech úrovní a přeměňte obyčejné snímky na něco velkolepého. Snadno uspořádejte, upravujte a vytvářejte skvělé fotografie a sdílejte je vytištěné, na webu,...
 
Koncová cena bez DPH
1 802 Kč
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
AD65224798
Part No.

    Popis produktu

    Photoshop Elements 12. Anglická verze

    Obohaťte své kreativní vize o možnosti úprav pro uživatele všech úrovní a přeměňte obyčejné snímky na něco velkolepého. Snadno uspořádejte, upravujte a vytvářejte skvělé fotografie a sdílejte je vytištěné, na webu, na Facebooku a v dalších službách. A nyní si s sebou můžete vzít své fotografie vytvořené v aplikaci Elements, ať jdete kamkoli, ve smartphonu nebo tabletu.*

    Vylepšeno - Přátelské a intuitivní prostředí – díky velkým výrazným ikonám a praktickému pruhu akcí jsou organizování, úpravy, vytváření a sdílení rychlejší a jednodušší. Podle svých potřeb můžete vybrat rychlé, asistované nebo expertní režimy úprav.

    Novinka - Vezměte si své fotografie s sebou, kamkoli jdete – Nyní máte možnost snadno prohlížet, znovu prožívat a sdílet fotografie vytvořené v aplikaci Elements ve smartphonu a tabletu. Můžete také prohlížet fotografie pořízené pomocí smartphonu a tabletu v aplikaci Elements.*

    Novinka - Snadné přesouvání objektů – přesouvejte objekty ve fotografii a pozadí se vyplní automaticky.

    Novinka - Rychle dodejte svým fotografiím jiný nádech – pomocí různých jednodotykových snímků, efektů a textur dodáte svým snímkům hloubku.

    Novinka - Oprava zvířecího oka – odstraňte zelené, žluté nebo jiné nechtěné zbarvení očí zvířat.

    Novinka - Sdílení z Editoru – rozšiřte své schopnosti sdílení, které byly dříve k dispozici pouze v Organizátoru a nyní jsou i součástí Editoru.

    Vylepšeno - Učení během používání – vytvářejte profesionální efekty pomocí některé z více než 25 asistovaných úprav. Mezi nové efekty patří: série přiblížení – tento efekt vašim fotografiím dodá na dramatičnosti; fotografické puzzle – tento efekt dodá zábavný efekt skládačky a obnovení staré fotografie – tento efekt vám pomůže opravit starou nebo opotřebenou fotografii.

    Vylepšeno - Sdílení fotografií – rychle publikujte své fotografie na webech, jako je Facebook, YouTube™, Vimeo®, Twitter a dalších. Nyní můžete snadno sdílet fotografie vytvořené v aplikaci Elements ve sdílených albech a prohlížet je ve svém smartphonu nebo tabletu.*

    Vylepšeno - Fantastické fotografie z nekvalitních během několika sekund – pomocí nových jednoduchých klávesových zkratek získáte přesně ty funkce pro úpravy fotografií, které hledáte – např. bělení zubů nebo dosažení zářivě modrého odstínu oblohy. Odeberte nechtěné součásti fotografie jedním tahem bodového retušovacího štětce a použijte funkci automatických úprav odstínu zajišťující inteligentní opravy fotografií.

    Veškerá práce pomocí jednoho výkonného, avšak snadno ovladatelného produktu – aplikaci Photoshop Elements 12 lze použít k veškeré práci s fotografiemi. Fotografie můžete intuitivně uspořádat a vyhledávat, upravovat je a vylepšovat, vytvářet vlastní vzpomínkové předměty s fotografiemi, sdílet je vytištěné i na webu a mnohem více.*

    Jednodušší správa fotografií – třiďte pomocí nových zobrazení Organizátoru fotografie intuitivně podle osob, míst nebo událostí. Snadno vyhledávejte fotografie pomocí vizuálních značek, které představují osoby, místa, domácí mazlíčky, události a objekty.

    Volba důvěryhodného řešení – vdechněte fotografiím život účinným řešením úpravy obrázků založeným na softwaru Adobe Photoshop, profesionálním standardu pro úpravy digitálních obrázků.

    Tvorba plnějších panoramat – lehce vytvářejte své dosud nejlépe vypadající panoramatické fotografie. Nástroj Photomerge – sloučení skupiny používá účinné možnosti prolnutí k vyplnění zubatých okrajů, protože automaticky spojí více vodorovných nebo svislých fotografií.

    Vytvoření dokonalých skupinových snímků – skupinovou fotku vám už nikdy nezničí zamračená tvář nebo zavřené oči. Pomocí sloučení fotografií skupin je jednoduché zkombinovat obličeje a postoje z řady skupinových snímků a vytvořit tak jednu dokonalou kompozici.

    Tvořivá práce s flexibilními rozvrženími jako vaše chlouba – vytvářejte kalendáře, stránky z knihy výstřižků, pohlednice a další díla za pouhých pár minut pomocí profesionálně navržených šablon, nebo upravte jen jednu část svého díla. Díky novým kresbám a šablonám budou vaše projekty zábavné a neotřelé.



    * Vyžaduje připojení k internetu. Tento produkt může integrovat určité služby společnosti Adobe nebo jiných výrobců poskytované online („online služby“) nebo k nim umožňovat přístup. Online služby jsou k dispozici pouze uživatelům starším 13 let a vyžadují souhlas s dalšími podmínkami použití a zásadami ochrany osobních údajů online společnosti Adobe (další informace na adrese www.adobe.com/go/terms_cz). Online služby nejsou dostupné ve všech zemích a jazycích, mohou vyžadovat registraci uživatele a jejich poskytování může být částečně nebo úplně změněno či ukončeno bez předchozího upozornění. Služby mohou být zpoplatněny nebo mohou vyžadovat předplatné. Adobe Revel™ nepodporuje všechny formáty souborů aplikace Elements.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    main.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.