Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Parallels Desktop 10 Mac CZ/IE + free upgrade na 11

Parallels Desktop 10 Mac CZ/IE + free upgrade na 11
Parallels Desktop® 10 for Mac je desktopová virtualizační aplikace, díky které je možné na počítači Mac provozovat několik operačních systémů a jejich aplikací současně. S Parallels Desktop® 10 for Mac si můžete vytvořit libovolný počet virtuálních počíta
 
Koncová cena bez DPH
2 017 Kč
Výrobce
Parallels, Inc.
DPH
21%
Kód
UZPDFM10L-BX1-EU
Part No.
PDFM10L-BX1-EU

    Popis produktu

    Parallels Desktop® 10 for Mac je desktopová virtualizační aplikace, díky které je možné na počítači Mac provozovat několik operačních systémů a jejich aplikací současně. S Parallels Desktop® 10 for Mac si můžete vytvořit libovolný počet virtuálních počítačů, které budou emulovat využití hardwaru samotného fyzického počítače. Produkt je multijazyčný, jazyk se aktivuje dle jazyka nastaveného v Mac OS X (zahrnuje češtinu). Produkt je dodáván jako minibox.

    Aplikace Parallels Desktop 10 přichází s mnoha novými funkcemi a vylepšeními. Mezi novinky patří podpora nového OS X Yosemite, podpora iCloud Drive či knihovny iPhoto. Uživatelé se kromě toho můžou těšit na zvýšení rychlosti a nová verze Parallels Desktop slibuje také výrazně úspornější chod, a tedy navýšení životnosti baterie vašeho Macu.

    FREE UPDATE - Zákazníci, kterí si zakoupili nebo zakoupí, registrují a aktivují Parallels Desktop 10 Mac CZ/IE (komercní nebo EDU verzi) mezi 1.8.2015 a 31.10.2014 obdrží verzi 11 zdarma. Podmínkou je registrace do portálu Parallels (prípadne registrace pri instalaci programu). Celý proces probíhá automaticky, nový licencní klíc obdrží zákazníci do 7 dnu od registrace automaticky mailem. Více informací mužete nalézt zde: http://www.parallels.com/techguarantee2015. K žádosti o free upgrade je nutné priložit nákupní fakturu a sériové císlo.

    Stránky o produktu:

    http://www.parallels.com

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.