Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

PANTONE Formula Guide Solid Coated & Solid Uncoated (Plus Series 2015)

PANTONE Formula Guide Solid Coated & Solid Uncoated (Plus Series 2015)
PANTONE Formula Guide Solid Coated & Uncoated (Plus Series 2015) jsou dva vějířovité vzorníky přímých barev PANTONE (systém Pantone Matching System) popsaných číslem a názvem včetně informací o jejich míchání ze základních čtrnácti barev Pantone v proc...
 
Koncová cena bez DPH
3 595 Kč
Výrobce
Pantone
DPH
21%
Kód
PAGP1601
Part No.
GP1601

    Popis produktu

    PANTONE Formula Guide Solid Coated & Uncoated (Plus Series 2015) jsou dva vějířovité vzorníky přímých barev PANTONE (systém Pantone Matching System) popsaných číslem a názvem včetně informací o jejich míchání ze základních čtrnácti barev Pantone v procentuální definici. Jedná se o dva samostatné vějířovité vzorníky tištěné na coated a uncoated papíře. Celkem vzorník nyní obsahuje 1755 přímých barev PANTONE v obou variantách coated a uncoated. Tyto vzorníky slouží jako nejrozšířenější reference přímých barev pro jejich aplikaci do tisku a komunikaci.K dispozici jsou ke vzorníkům nástroje jako PANTONE Color Manager Software (ke stažení zdarma po registraci vzorníku) - slouží k aktualizaci přímých barev ve vašich aplikacích (Adobe, Quark, Corel), indikátor Lighting Indicator pro kontrolu světelných podmínek pro správnou vizualizaci přímých barev a fotografický terč ColorChecker.

    Příklad značení: PANTONE 100 C, PANTONE 100 U.

    Nejste-li si jisti výběrem konkrétního vzorníku PANTONE, neváhejte kontaktovat produktového manažera - viz níže Máte dotaz?.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL3
    pantone

    Příslušenství

     
    14 041 Kč 

    bez DPH

    16 990 Kč 

    s DPH

    Formula Guide C&U + Solid Chips C&U Kompletní sada 2390 přímých barev ve formátech vějířovitých vzorníků a knih se vzorky.

     
    45 198 Kč 

    bez DPH

    54 690 Kč 

    s DPH

    12 ks Kompletní nabídka vzorníků barev firmy PANTONE.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.