Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

PANTONE Color Bridge Guide Uncoated (Plus Series 2015)

PANTONE Color Bridge Guide Uncoated (Plus Series 2015)
PANTONE Color Bridge Guide Uncoated (Plus Series 2014) je zcela nový srovnávací vzorník na uncoated papíře, který zobrazuje vedle sebe přímou barvu PANTONE a její nejbližší CMYKový ekvivalent včetně procentuálního vyjádření. Předchůdce této nové šarže ozn
 
Koncová cena bez DPH
4 587 Kč
Výrobce
Pantone
DPH
21%
Kód
PAGG5104
Part No.
GG6104

    Popis produktu

    PANTONE Color Bridge Guide Uncoated (Plus Series 2015) je zcela nový srovnávací vzorník na uncoated papíře, který zobrazuje vedle sebe přímou barvu PANTONE a její nejbližší CMYKový ekvivalent včetně procentuálního vyjádření. Předchůdce této nové šarže označované jako Plus Series 2013 obsahoval 1677 PANTONE barev na nenatíraném (Uncoated) papíře. Nyní je vzorník doplněn o 84 nových barev (celkem tedy 1761 barev). Dále obsahuje informace o hodnotách barvy také v sRGB barevném prostoru a HTML kódu. K dispozici jsou ke vzorníku nové nástroje jako PANTONE Color Manager Software (ke stažení zdarma po registraci vzorníku) - slouží k aktualizaci přímých barev ve vašich aplikacích (Adobe, Quark, Corel), indikátor Lighting Indicator pro kontrolu světelných podmínek pro správnou vizualizaci přímých barev a fotografický terč ColorChecker.

    Příklad značení: PANTONE 2365 U - PANTONE 2365 UP (CMYK ekvivalent - C 2, M 27, Y 0, K 0).

    Nejste-li si jisti výběrem konkrétního vzorníku PANTONE, neváhejte kontaktovat produktového manažera - viz níže Máte dotaz?.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    color-bridge-uncoated
    Infor.-URL3
    pantone

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.