Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

PANTONE Color Bridge Guide Coated / Uncoated (Plus Series 2015)

PANTONE Color Bridge Guide Coated / Uncoated (Plus Series 2015)
PANTONE Color Bridge Guide Coated / Uncoated (Plus Series 2015) jsou dva srovnávací vzorníky, které zobrazují vedle sebe přímou barvu PANTONE a její nejbližší CMYKový ekvivalent včetně procentuálního vyjádření. Jedná se o sadu dvou vzorníků vytištěných...
 
Koncová cena bez DPH
6 165 Kč
Výrobce
Pantone
DPH
21%
Kód
PAGG6102
Part No.
GP6102

    Popis produktu

    PANTONE Color Bridge Guide Coated / Uncoated (Plus Series 2015) jsou dva srovnávací vzorníky, které zobrazují vedle sebe přímou barvu PANTONE a její nejbližší CMYKový ekvivalent včetně procentuálního vyjádření. Jedná se o sadu dvou vzorníků vytištěných na natíraném (Coated) a nenatíraném (Uncoated) papíře. Předchůdce této nové šarže označované jako Plus Series 2013 obsahoval 1677 PANTONE barev. Nyní jspu oba vzorníky doplněny o 84 nových barev. Celkově obsahují tedy po 1761 barvách. Dále vzorníky obsahují informace o hodnotách barvy také v sRGB barevném prostoru a HTML kódu. K dispozici jsou ke vzorníkům nástroje jako PANTONE Color Manager Software (ke stažení zdarma po registraci vzorníku) - slouží k aktualizaci přímých barev ve vašich aplikacích (Adobe, Quark, Corel), indikátor Lighting Indicator pro kontrolu světelných podmínek pro správnou vizualizaci přímých barev a fotografický terč ColorChecker.

    Příklad značení: PANTONE 2365 C - PANTONE 2365 CP (CMYK ekvivalent - C 2, M 30, Y 0, K 0) a PANTONE 2365 U - PANTONE 2365 UP (CMYK ekvivalent - C 2, M 27, Y 0, K 0).

    Nejste-li si jisti výběrem konkrétního vzorníku PANTONE, neváhejte kontaktovat produktového manažera - viz níže Máte dotaz?.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL3
    pantone

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.