Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

PANTONE Capsure + PANTONE FHI (Fashion + Home + Interiors) Color Guide Bundle

PANTONE Capsure + PANTONE FHI (Fashion + Home + Interiors) Color Guide Bundle
Výhodný bundle PANTONE Capsure a vzorníku PANTONE FHI (Fashion + Home + Interiors) Color Guide. PANTONE CAPSURE je kapesním ručním snímacím přístrojem společnosti PANTONE a slouží k rychlému a přesnému určení přímé barvy z libovolného vzorku odrazové p...
 
Koncová cena bez DPH
27 263 Kč
Výrobce
Pantone
Recyklační poplatek
1.70 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
26 692 Kč
DPH
21%
Kód
PAFHGC200
Part No.
FHGC400

    Popis produktu

    Výhodný bundle PANTONE Capsure a vzorníku PANTONE FHI (Fashion + Home + Interiors) Color Guide.

    PANTONE CAPSURE je kapesním ručním snímacím přístrojem společnosti PANTONE a slouží k rychlému a přesnému určení přímé barvy z libovolného vzorku odrazové předlohy. Přístroj v sobě obsahuje knihovny přímých barev PANTONE (celkem 8 knihoven, více než 10.000 barev) a pro snímanou barvu najde mezi nimi tu nejbližší pro další použití (včetně zobrazení jejich hodnot v sRGB, Adobe RGB, HTML, Lab a XYZ). Bez připojeného počítače lze naměřit až 100 barev a ke každé z nich je možné přidat až 30 sekund hlasového záznamu pomocí vestavěného mikrofonu. K naměřeným barvám Capsure umožní zobrazit variace barev, lze si vytvářet naměřené palety barev, které lze dále využívat v dalších aplikacích (Photoshop, InDesign, Painter, Quark atd.). K přístroji je k dispozici i podpůrný software Capsure Sync (update firmware a knihoven barev atd.).

    Přístroj nalezne upotřebení u kreslířů, malířů, designérů, architektů, pracovníků v předtiskové přípravě, operátorů produkčního tisku (tisk na zakázku, tisk z ulice), u dodavatelů barev (tiskařských, nátěrových), interiérových a exteriérových designérů (prodejci barev, nábytku, módy atd.), a mnoha dalších.

    Vlastnosti:
    Váha: 165 gramů včetně baterie, velikost: 180 x 184 x 60,5 mm, přístroj obsahuje 3,7V / 1200mAh dobíjecí baterii (přes USB z počítače), která vydrží 5 hodin nebo 100 hodin v pohotovostním režimu.
    Plocha měření: 2, 4 a 8 mm, zdroj osvětlení - 25 nezávislých třísměrných LED diod.
    Display: barevný 4,5 cm TFT, uživatelské ovládání pomocí pětibodobé navigace.
    Kapacita paměti: až 45.000 barev (knihovny), 100 naměřených barev každá s 30 sekundovou hlasovou poznámkou.

    Další vlastnosti:
    - jednoduché použití - intuitivní ruční přístroj bez nutnosti školení
    - rychlý a přesný - přístroj je rychlý a hlavně přesný, umožňuje náhled snímané barvy před měření a přesné zacílení měření, identifikace dominantní barvy ve vícebarevném vzorku, rychlé určení nejbližší přímé barvy z dostupných knihoven v přístroji
    - univerzální přístroj - snímání barev je možné ze širokého množství povrchů, materiálů, tkanin
    - přenosný a pohodlný - měření můžete využít kdekoliv a kamkoliv jdete při jakýchkoliv světelných podmínkách, dobíjení baterií přes USB z počítače
    - ukládá měření a šetří čas - umožňuje uložení 100 měření, ke každému měření lze přidat hlasovou poznámku
    - doporučení dalších barev, variací a odstínů - ke každé sejmuté barvě doporučí přístroj další varianty barev (podobné barvy, variace, odstíny atd.)
    - další práce s barvami - s uloženými barvami lze dále pracovat ve vlastních paletách či ve známých grafických softwarech
    - adaptabilní a rozšířitelný - přístroj je možné updatovat aktuálními knihovnami přímých barev a synchronizovat s novými šaržemi knihoven.

    Systémové požadavky:
    Mac: Mac OS X 10.5 a 10.6 s posledními updaty, 512 MB pamět, G5 nebo Intel procesor, 400 MB volného místa na disku, napájený USB, monitor s rozlišením 1024 x 768 nebo vyšším, sítová karta a internetové připojení.
    Win: Windows XP, Vista, Windows 7 s posledními updaty, 512 pamět, Intel Pentium 4 / AMD Athlon XP nebo lepší procesory, 400 MB volného místa na disku, napájený USB, monitor s rozlišením 1024 x 768 nebo vyšším, sítová karta a internetové připojení.

    Obsahuje následující knihovny přímých barev PANTONE: PANTONE Fashion and Home Cotton, PANTONE Fashion and Home Paper, PANTONE Goe Coated / Uncoated, PANTONE Solid Coated / Uncoated (Plus Series), PANTONE Solid + CMYK (Plus Series).
    Pomocí software PANTONE Capsure lze do přístroje přenést další knihovny barev.

    PANTONE Capsure má k dispozici menu v češtině!

    PANTONE FHI (Fashion + Home + Interiors) Color Guide (papírový textilní vzorník - 2013) je nezbytným vějířovým vzorníkem pro komunikaci barev v textliním průmyslu. Jedná se zcela nový papírový vzorník s 2100 přímými barvami Pantone (např. PANTONE 13-0947 TPX Banana) se 175 novými barvami v novém numerické řazení s anglickými názvy. Součástí vzorníku je sériové číslo pro stažení software PANTONE Color Manager pro správu vašich PANTONE digitálních knihoven a instalaci knihoven do grafických aplikací.

    Nejste-li si jisti výběrem konkrétního vzorníku PANTONE, neváhejte kontaktovat produktového manažera - viz níže Máte dotaz?.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL3
    pantone

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.