Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Microsoft Windows 10 Home CZ - 32/64 bit

Microsoft Windows 10 Home CZ - 32/64 bit
Krabicová licence Windows 10 Home CZ obsahuje flash disk pro instalaci 32 nebo 64 bitové verze. Licence je přenosná na jiný počítač.
 
Koncová cena bez DPH
3 248 Kč
Výrobce
Microsoft
DPH
21%
Kód
MIW10USB-CZ
Part No.
5407731

    Popis produktu

    Krabicová licence Windows 10 Home CZ obsahuje flash disk pro instalaci 32 nebo 64 bitové verze. Licence je přenosná na jiný počítač.
     

    Pracujte rychleji s novými funkcemi

    Jednou z novinek je návrat klasické nabídky Start, díky níž budete mít všechny své programy i nabídky nastavení pod kontrolou a rychle připraveny. Kromě seznamového výčtu programů však je v jejím rámci možno zobrazit i menší živé dlaždice - budete tedy mít rychlý přehled o předpovědi počasí, nepřečtených zprávách, či čerstvé informace ze sociálních sítí a čteček RSS. Zajímavostí u těchto dlaždic je možnost vyvolání 3D kostky, na níž budou všechny dlaždice jednoduše viditelné.

    Microsoft rovněž po vzoru konkurentů zapracoval a vybavil nejnovější systém hlasovou asistentkou Cortanou, s jejíž pomocí lze zařízení například ovládat za pomocí hlasových povelů, či mít rychlý přehled o pracovních a dalších událostech ve svém kalendáři.

    Samozřejmostí je stále propojení se službami OneDrive, takže si svá důležitá data a soubory budete moci například zálohovat na cloudové úložiště a jejich obsah sdílet s kolegy a známými.

     
     
     

    Více ploch na jednom monitoru

    Jednou z možná vůbec nejdůležitějších nově představených funkcí, které by mohly vést k vyšší pracovní efektivitě, je nativní podpora více ploch umístěných na jednom monitoru. Koncept tzv. virtuálních ploch se hodí především v případě prezentací, kdy můžete snadno přepínat na plochy, které chcete, aby diváci viděli, a zároveň nechcete zavírat aplikace, jež mají zůstat jejich očím skryté. Rovněž práce na vašich projektech bude s tímto systémem přehlednější.

     
     

    Nové aplikace pro práci i zábavu

    Společnost Microsoft je známa tím, že do systému integruje kvalitní a dobře navržené aplikace, jež jsou užívány miliony lidí po celém světě. Windows 10 na tuto historii navazuje a pro uživatele je tak připravena řádka vylepšených aplikací, usnadňujících každodenní život. Kromě poštovního klienta v rámci aplikace Outlook.com jsou nyní v přepracovaném vzhledu k dispozici i například správce fotografií, správce kontaktů a zcela přepracovaný kalendář.

    Pro technicky založenější uživatele a například správce sítě jistě bude vítaným vylepšením i možnost využití klávesových zkratek v příkazové řádce a libovolné změny velikosti jejího okna. Průzkumník souborů nyní zobrazuje nejpoužívanější složky a soubory, takže odpadá nutnost dostávat se k souborům přes link Dříve navštívené.

     

    Kdyby vám pak nestačily aplikace, dodávané s operačním systémem, pochopitelně je možné navštívit i nový obchod s aplikacemi Windows Store, z nějž lze další programy, určené pro desktop i mobilní platformy, jednoduše stáhnout. Mnoho z nich je navíc univerzálně kompatibilní, což značí, že je lze používat jak na PC, tak i na telefonech s OS Windows Phone, Xbox One, či HoloLens.

    S tím souvisí i další novinka - budoucí holografické uživatelské rozhraní. Aplikace pro Windows 10 tak budou moci využít nepřeberných možností, jež skýtá za pomocí brýlí HoloLens promítaný trojrozměrný virtuální prostor.

    Parametry a specifikace:

    Licence:
    Produkt: Microsoft Windows 10 Home
    Architektura: 32-bit nebo 64-bit
    Typ:elektronická licence


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná
    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Win
    Jazyk aplikace Čeština
    Určeno pro Domácnost (nekomerční)
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce Microsoft

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.