Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Microsoft Office 2016 for Mac Home & Student

Microsoft Office 2016 for Mac Home & Student
Známé aplikace Office v nejnovější verzi 2016 pro váš Mac. Určeno na instalaci pro 1 Mac. Obsahuje aplikace: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 a OneNote 2016. Trvalá licence, nekomerční použití.
 
Koncová cena bez DPH
3 339 Kč
Výrobce
Microsoft
DPH
21%
Kód
MIOFF16HS1L
Part No.
GZA-01051

    Popis produktu


    Využijte zvýhodněnou cenu na Office při koupi s počítačem nebo iPadem.

    Známé aplikace Office v nejnovější verzi 2016 pro váš Mac. Určeno na instalaci pro 1 počítač. Obsahuje aplikace: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 a OneNote 2016. Trvalá licence, nekomerční použití.

    Známý Office, určený pro Mac *
    Začněte rychle pracovat s novými, moderními verzemi Wordu, Excelu, PowerPointu či OneNotu, které kombinují známé prostředí Office s jedinečnými funkcemi počítače Mac, které milujete. Na Retina displeji vašeho Macu navíc vypadají text a grafika dokumentů ostřeji než kdy předtím a prezentace jsou naprosto úžasné.
     
    Office odkudkoli, kdykoli.
    Vytvářejte působivé dokumenty, nahlížejte na data novými způsoby a prezentujte sebejistě – kdykoli a kdekoli. Díky intuitivním aplikacím Office pro tablety, telefony a web zvládnete pracovat s dokumenty, kdykoli bude potřeba. Na dokumenty, tabulky a prezentace můžete přejít intuitivně pomocí známých vícedotykových gest. Vaše dokumenty můžete sdílet na onlinovém uložišti Onedrive s kapacitou 15GB.


    * Kontrola gramatiky a oprava pravopisu v českém jazyce, aplikace jsou pouze v anglickém jazyce.
     
    Word
    Vytvářejte,upravujte a sdílejte působivé a profesionální dokumenty. S moderními nástroji pro vytváření dokumentů a kontrolu ve Wordu snadno vytvoříte působivé dokumenty. Integrované nástroje pro sdílení a kontrolu dokumentů vám umožní spolupracovat a zvládnout víc.
       
           
    Excel
    Analýza a vizualizace dat pomocí nových a intuitivních metod. Nový Excel for Mac umožňuje převést čísla na přehledy. Známé klávesové zkratky a vylepšení zadávání dat, jako třeba tvůrce vzorců a Automatické dokončování, okamžitě zvýší vaši produktivitu. Excel vám taky pomůže s vizualizací dat tak, že vám doporučí grafy, které jsou pro vaše čísla nejvhodnější.
    PowerPoint
    Vytvářejte multimediální prezentace a prezentujte své nápady bez obav. Nové zobrazení prezentujícího v PowerPointu na vašem Macu zobrazuje aktuální snímek, další snímek, poznámky lektora a časovač, na prezentační obrazovce se však vašemu publiku zobrazuje pouze prezentace. Prezentaci můžete snadno sdílet a můžete pozvat ostatní, aby zároveň s vámi na této prezentaci pracovali.
       

       
    OneNote
    Zaznamenejte, uspořádejte a sdílejte své nápady pomocí digitálních poznámkových bloků, ke kterým můžete přistupovat z libovolného zařízení. Funkce vyhledávání sleduje vaše značky, indexuje poznámky a rozpozná text v obrázcích a ručně psaných poznámkách. Poznámkové bloky můžete snadno sdílet s přáteli, rodinou nebo kolegy, abyste všichni společně mohli pracovat na cestovních plánech, úkolech domácnosti nebo pracovních projektech.
     
    Systémové požadavky
    Procesor Intel, Mac OS X verze 10.10,
    4 GB paměti RAM,
    6 GB volného místa na disku, oddíl Mac OS Extended.
     
     
    Jak aktivovat Office 2016 for Mac
    1. Na počítači Mac, na který chcete Office 2016 nainstalovat přejděte ve webovém prohlížeci na adresu www.office.com/setup a zadejte 25místný kod (Produkt key).
    2. Přihlaste se svým účtem Microsoft, který již používáte na svém PC, tabletu, telefonu s Windows nebo v aplikacích jako Onedrive či Skype. Pokud účet Microsoft ještě nemáte můžete si ho jednoduše vytvořit. Důkladně si uschovejte vaše přihlašovací údaje.
    3. Vyberte zemi a jazykovou verzi ve které chcete Office 2016 nainstalovat. Zvolený jazyk poté již změníte pouze s Language pack Office 2016. Zvolit lze pouze anglický jazyk česká lokalizace není zatím k dispozici.
      Pak podle pokynů na obrazovce nainstalujte Office 2016.
    4. Správu vašeho účtu naleznete na webové adrese www.office.com/myaccount odkud můžete váš Office 2016 přeinstalovat na jiný Mac počítač pokud si pořídíte nový. Původní instalaci musíte deaktivovat. Novou instalaci je možné provést nejdříve 90dní od poslední instalace.
       

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.